gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 19 Aralık 2010 #11 1. juju 2. mechul 3. şule yahuu bu üç kişiyi cok merak ediyorummm bunlardan biri olsun bu hafta yahuu.... Son düzenleme: 19 Aralık 2010
1. juju 2. mechul 3. şule yahuu bu üç kişiyi cok merak ediyorummm bunlardan biri olsun bu hafta yahuu....
sudembeyaz Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #14 handancayı çook merak ediyorum işleri yoğun olduğu için sohbete pek fırsat bulamadık bence handanca olsunnn
handancayı çook merak ediyorum işleri yoğun olduğu için sohbete pek fırsat bulamadık bence handanca olsunnn
HaYaL Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #16 $ul€' Alıntı: hadi kızlar oylama devam ediyor... Şule diyenlere - rep Genişletmek için tıkla ... - rep yok ki cicimmmm kandırma milleti hem korkma sen çıkarsan son kez senin röportajı da ben yaparım ( Amma son kez dedim haa)
$ul€' Alıntı: hadi kızlar oylama devam ediyor... Şule diyenlere - rep Genişletmek için tıkla ... - rep yok ki cicimmmm kandırma milleti hem korkma sen çıkarsan son kez senin röportajı da ben yaparım ( Amma son kez dedim haa)
$ul€ Yeni Üye Üye 21 Aralık 2010 #18 bana bak kepenek 😀 bu hafta ben olursam sonraki hafta yüzde 1 milyon senle yaparım ona göre ... geç bnm tarafıma sende yırt bende 😀
bana bak kepenek 😀 bu hafta ben olursam sonraki hafta yüzde 1 milyon senle yaparım ona göre ... geç bnm tarafıma sende yırt bende 😀