sağolun kızlarr ama okurken yuhh dedim bu benmiyim gülücüklerim olmayınc apek bi ciddi olmuş şuleeeee smileylerimi yemişin amaa 😀 yazışma dilinin de böle bir zorlupu var
hee kıss sormaa aslında özle mesajı iletim bak çok eğlenceli a nnesee sorular zaten pek derine iner türde değildi çok güzel yırttım artık siz düşünün bebemmm bayramda gelcem bütün evleri gezicem burdaki kızlarında yolunma günü olucak
edit : pasime cevappp bebemmm sen biraz babana benzion ama yinede seviom evlat evlatdır 😀
Tavuku uzun bir süredir tanıyorum hiç bu kadar mütavazi ve ciddi olduğunu görmemiştim sankim şuleyi bir an önce başımdan gitsin gibisine vermişsin cevapları tavukum kavurmam😀Şaka bir yana harbiden güzel olmuş ikinizinde yüreğine sağlık
Ha bu arada tavuk beni yolacakmışsın bayrama yakın yolda temiz temiz girem bayrama iyi olur 😀
hee kıss sormaa aslında özle mesajı iletim bak çok eğlenceli a nnesee sorular zaten pek derine iner türde değildi çok güzel yırttım artık siz düşünün bebemmm bayramda gelcem bütün evleri gezicem burdaki kızlarında yolunma günü olucak
edit : pasime cevappp bebemmm sen biraz babana benzion ama yinede seviom evlat evlatdır 😀