P pnrrn Yeni Üye Üye 3 Aralık 2010 #23 😀 olabilir.yeni üyelerle röprtj yapın ki bizide tanısın herkeşler. ayrıca burada ifadeleri nasıl ekliyoruz gülümseme gb??
😀 olabilir.yeni üyelerle röprtj yapın ki bizide tanısın herkeşler. ayrıca burada ifadeleri nasıl ekliyoruz gülümseme gb??
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 3 Aralık 2010 #25 RuYaM' Alıntı: Tabikisi Hayal olsun 😀 Bu sefer kaçamasın Hayaller gerçek olsun Hayal - Hayal - Hayal Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum sana rüyam.... hayal kaçma da artıkk pasika yakala şu hayalii....
RuYaM' Alıntı: Tabikisi Hayal olsun 😀 Bu sefer kaçamasın Hayaller gerçek olsun Hayal - Hayal - Hayal Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum sana rüyam.... hayal kaçma da artıkk pasika yakala şu hayalii....
suCre Daimi Üye Üye 4 Aralık 2010 #26 Birileri rep mi dedi ben zaten hayal demiştim genede diyimde hani gözden kaçmasın😀 HaYaL olsun HaYaL olsun.....
Birileri rep mi dedi ben zaten hayal demiştim genede diyimde hani gözden kaçmasın😀 HaYaL olsun HaYaL olsun.....
RefRa Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #27 Hayal olsun... İlk haftada onu istemiştim bu sefer bari hayal olsun..🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 6 Aralık 2010 #28 Röportaj konuğu arasinda Hayal i aradim bulamadim Hazir gelmisken buraya kadarda oyumu kullaniyim bari😀 HAYAL HAYAL HAYAL...
Röportaj konuğu arasinda Hayal i aradim bulamadim Hazir gelmisken buraya kadarda oyumu kullaniyim bari😀 HAYAL HAYAL HAYAL...