juju Yeni Üye Üye 3 Aralık 2010 #11 bencede hayal olsun hep o soruyodu şimdide biz soralım hayal olmazmı
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2010 #14 HaYaL' Alıntı: Cıxxx bana ne bana ne 😀 Mislinay olsyn Genişletmek için tıkla ... Şşşş sen dedik okaaa Uzatma istersen çakala yatmakaşınmaBu hafta seni tanıyacağız ve köşeye sıkıştıracağız te okaaa
HaYaL' Alıntı: Cıxxx bana ne bana ne 😀 Mislinay olsyn Genişletmek için tıkla ... Şşşş sen dedik okaaa Uzatma istersen çakala yatmakaşınmaBu hafta seni tanıyacağız ve köşeye sıkıştıracağız te okaaa
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Aralık 2010 #15 Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀
Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2010 #16 HaYaL' Alıntı: Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀 Genişletmek için tıkla ... Bende Hayal olsun diyenlere, senin vereceğin repin iki katını verecem Yetmezse ev - araba da verecem
HaYaL' Alıntı: Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀 Genişletmek için tıkla ... Bende Hayal olsun diyenlere, senin vereceğin repin iki katını verecem Yetmezse ev - araba da verecem
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2010 #17 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: bunlar sırf bana galiba ((🙂 Genişletmek için tıkla ... Anlamadım canım, neyler sırf sana 😕 Replerse veririm vallahi canın sağolsun Masal 🙂 İstediğin rep olsun, rep yağmuru yağdırırım sana
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: bunlar sırf bana galiba ((🙂 Genişletmek için tıkla ... Anlamadım canım, neyler sırf sana 😕 Replerse veririm vallahi canın sağolsun Masal 🙂 İstediğin rep olsun, rep yağmuru yağdırırım sana
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Aralık 2010 #18 HaYaL' Alıntı: Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀 Genişletmek için tıkla ... Artı Rüyam: Bende Hayal olsun diyenlere, senin vereceğin repin iki katını verecem Yetmezse ev - araba da verecem bu sözlerin üzerine bende diyorum ki Hayal olmasınnnnnnn.. Hayal olsun ... Vallahii birsürü rep im olcak hem Hayalden hemde Rüyamdan 😀 Anam ben ne üçkağıtçı oldum böyle ya nerde çıkar ben orda😀
HaYaL' Alıntı: Hiç tanımıyosun yani beni Sıkıştır bebem yeter ki sen sıkışyır her türlü sıkışmaya razıyım ben ama dur bakalım daha çok var.😀 Hayal olsun demeyene rep vercem .😀 Genişletmek için tıkla ... Artı Rüyam: Bende Hayal olsun diyenlere, senin vereceğin repin iki katını verecem Yetmezse ev - araba da verecem bu sözlerin üzerine bende diyorum ki Hayal olmasınnnnnnn.. Hayal olsun ... Vallahii birsürü rep im olcak hem Hayalden hemde Rüyamdan 😀 Anam ben ne üçkağıtçı oldum böyle ya nerde çıkar ben orda😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Aralık 2010 #19 Hayalim unutmadan kumarda kaybeden aşkta kazanırmış ama seninki az karışık olcak herhalde 🙂
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2010 #20 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Yok Rüyam beni anlayan anladı işin repinde değilim ben 😀 neyse yok bişey 😀 Genişletmek için tıkla ... Zaten bende baştan anlamıştım ama öyle olmasın diye yanlış anlamış gibi yazmıştım Neyse bencede şimdilik boş ver diyorum. Ama uzarsa doluya da girer, girmezse de girdiririm diyorum 🙂
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Yok Rüyam beni anlayan anladı işin repinde değilim ben 😀 neyse yok bişey 😀 Genişletmek için tıkla ... Zaten bende baştan anlamıştım ama öyle olmasın diye yanlış anlamış gibi yazmıştım Neyse bencede şimdilik boş ver diyorum. Ama uzarsa doluya da girer, girmezse de girdiririm diyorum 🙂