ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Kasım 2010 #21 bide şıklı olsun dio oldu canım yoq öle torpill sorumu hmn atıyorum pasiye 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Kasım 2010 #22 belen senin saçın hiç sanal olarak yolundumu bak belki bi ilk yaşarsın ne güzel demi😀:
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Kasım 2010 #23 Kızlarr röportajı ben yapıyorum bilginize.😀Pasiye de bana da soruları Pm olarak atabilirsiniz.. Ayrıca konuğumuz belli olduğuna göre konu kilit.😀
Kızlarr röportajı ben yapıyorum bilginize.😀Pasiye de bana da soruları Pm olarak atabilirsiniz.. Ayrıca konuğumuz belli olduğuna göre konu kilit.😀
M Misafir Forum Okuru 3 Kasım 2010 #24 Hayal, bazı soruların altına (zorunlu) diyede belirt ki cevap vermek şart olsun
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Kasım 2010 #25 Tamamdır bitanem 😀Haydi hayırlısı Mawiş adminim klimaları aç haa 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Kasım 2010 #26 😱rkide: bide konu kilitli körkilit vurun bari ki açılmasın bak habire açıp yorum yapıp duruyoruz😀 Valla benim alnım açık başım dik kilimaya da gerek yok teker teker gelin ulee:nur: Sorduğunuz her soru sizlere daha sonra yol okul hastane v.s olarak geri dönecektir😀(Anladınız siz onu sıra sizede gelecek canlar😀)
😱rkide: bide konu kilitli körkilit vurun bari ki açılmasın bak habire açıp yorum yapıp duruyoruz😀 Valla benim alnım açık başım dik kilimaya da gerek yok teker teker gelin ulee:nur: Sorduğunuz her soru sizlere daha sonra yol okul hastane v.s olarak geri dönecektir😀(Anladınız siz onu sıra sizede gelecek canlar😀)