2013 agostosta hamile kalmak isteyenler

şiddetli baş ağrısı, boyle boyun kaslarından baslar agır agır ılerler en son şakaklarında bıter berbat bır agrıdır. ben en az 2-3 gun ışık gelmeyen odada carsafın altında yatarım yada evde gozlerım kapalı gezerım. Ilaclarımıda Almanyadan getırtırıyorum ben burdakıler kesmıyor.
Himm gecmis olsun cnm yok yaa bn soguk aldim cnm

Sussu allah seni yaa guldurdun bni allah senide guldursun sarki mi bak bn hep dinlediklerim hande yener ya ya ya hayko cepkin ask kitapi kiz ben bunlari hamileyken dinleyecm dusuk yaparim allah korusun bn boyleyim zevkler farkli yaahahaha

🙂 güldürdüysem ne mutlu.tüp bebek koçluğu ve tüp bebekte akupunktur diye tüp bebek tedavisinin yanı sıra yapılan destek alternatif tedaviler var.orada bu tarz klasik müzikler dinleyin diye öneriyorlarmış,nefes egzersizleri ve düşünce olumlama gibi şeyler.. bizzat gitmedim ama tüp bebek düşündüğüm zaman baya araştırmıştım.

bu şarkının özelliği neymiş Süssü. birde Tüp Bebekle ılgılı bılmek ıstedıklerın neler benım arkadasım daha cok yenı tedavı basladı bır ay oldu ılk denemesı olumsuz sonuclandı zaman zaman onunla detaylar hakkında konusuyoruz. hanı bılmek ıstedıgın bırsey varsa ben ona sorar burdan sana anlatırım.

teşekür ederim..okuduğum sitede terapist terapi sırasında gruba bu şarkıyı dinlettiriyormuş ve hayal kurduruyormuş.ben ne zaman bu müziği dinlesem uyuyorum rahatlattığı bi gerçek bence.aslında ben tüp bebeğe başladığım zaman tüp bebek koçluğu düşünüyorum.psikolojik destek önemli bence.arkadaşın hangi merkeze gitti? neden tutmamış ne demişler gerekçe olarak?🙁

evet malesef 2 tane🙁 histereskopi bütün takımların alınması🙂 yumurtalık ve rahmin cerrahi yöntemle çıkarılması.

afedersin histerektomi diye okumuşum🙂 histereskopi rahimin içine bakılması.bazen rahimde perde yada septum oluyor tüp bebekten önce gerek görürseler istiyolar ve sorun varsa müdehale ediyolar düzeltiyolar

buarada süssü sende çikolata kıstı mı var. bırde ogrenmek ıstedıgım bırsey var histeroskopi amelıyatı hakkında bılgısı olan var mı .

ama bir ameliyat değil o. vajinal ultrasonun daha ilerisini düşün rahmin içine doğru.bişey görürseler anestezi vermeden bile küçük bi operasyon yapabiliolar.tabi rahimdeki sorunun büyüklüğüne göre. benden istemişlerdi polip gibi bişey gördüler çok üzülmüştüm rahmimde sorunlu artık diye.hemen soğan suyu kürü yaptım.hiçbişey kalmadı allaha bin şükür elhamdülillah.. hayırdır senden de mi istediler?

yok süsücüm ya benden ıstemedılerde. ben sımdı herseyı delı gıbı arastırıyorum ya ınternetten her bılgıyı alıyorum. Doktorum benden 2,5 sene once HSG istedi cektırdım çok şükür birsey cıkmadı hersey normal dedı. sımdı dıyorum bırde o Hısterokopi mı yaptırsam belkı HSG de cıkmayan orda cıkar 🙁 belkı bırsey vardır gözden kaçan. hanı bunu ben istiyorum dıye yaparlar mı acaba? bırde ınternetten baktım baya pahalıymıs . sen ne kadar ödedın bu işlem için?

Geri