şiddetli baş ağrısı, boyle boyun kaslarından baslar agır agır ılerler en son şakaklarında bıter berbat bır agrıdır. ben en az 2-3 gun ışık gelmeyen odada carsafın altında yatarım yada evde gozlerım kapalı gezerım. Ilaclarımıda Almanyadan getırtırıyorum ben burdakıler kesmıyor.Migren ne cnm bilmiyorum ama soguk almisim bn
Himm gecmis olsun cnm yok yaa bn soguk aldim cnmşiddetli baş ağrısı, boyle boyun kaslarından baslar agır agır ılerler en son şakaklarında bıter berbat bır agrıdır. ben en az 2-3 gun ışık gelmeyen odada carsafın altında yatarım yada evde gozlerım kapalı gezerım. Ilaclarımıda Almanyadan getırtırıyorum ben burdakıler kesmıyor.
Sussu allah seni yaa guldurdun bni allah senide guldursun sarki mi bak bn hep dinlediklerim hande yener ya ya ya hayko cepkin ask kitapi kiz ben bunlari hamileyken dinleyecm dusuk yaparim allah korusun bn boyleyim zevkler farkli yaa
bu arada çok geçmiş olsun.allah şifa versin inşallahKizlar dun hic ytmdm 12 ye kadar snra ytmya klktim ytmdim sonra hicbir ymk yiyemedim hep kustum dun hastanede yttim ama hala bsm agryr hmde asri allah kimseyi sagligindan dusurmesin amin cok zor yaa hadta olmak o yuzdn ilac kullaniyrm bu ayda hamis kalamycgm off
bu şarkının özelliği neymiş Süssü. birde Tüp Bebekle ılgılı bılmek ıstedıklerın neler benım arkadasım daha cok yenı tedavı basladı bır ay oldu ılk denemesı olumsuz sonuclandı zaman zaman onunla detaylar hakkında konusuyoruz. hanı bılmek ıstedıgın bırsey varsa ben ona sorar burdan sana anlatırım.
buarada süssüsende çikolata kıstı mı var. bırde ogrenmek ıstedıgım bırsey var histeroskopi amelıyatı hakkında bılgısı olan var mı .
evet malesef 2 tane🙁 histereskopi bütün takımların alınması🙂 yumurtalık ve rahmin cerrahi yöntemle çıkarılması.
buarada süssü sende çikolata kıstı mı var. bırde ogrenmek ıstedıgım bırsey var histeroskopi amelıyatı hakkında bılgısı olan var mı .