buarada süssü sende çikolata kıstı mı var. bırde ogrenmek ıstedıgım bırsey var histeroskopi amelıyatı hakkında bılgısı olan var mı .
Sussu allah seni yaa guldurdun bni allah senide guldursun sarki mi bak bn hep dinlediklerim hande yener ya ya ya hayko cepkin ask kitapi kiz ben bunlari hamileyken dinleyecm dusuk yaparim allah korusun bn boyleyim zevkler farkli yaaaslında tüp bebek tedavisi yaptıranlar bizlere anlatsaydı ayrıntıları ne iyi olurdu.ama yaptıran yok sanırım.kızlar ben öyle sitelerde gezinirken bir şey görmüştüm.hamile bir bayan arkadaşına tavsiye ediyordu.bu müziği dinle ve hamile olduğunu hayal et sık sık diyordu.ben o ay naptım da gebe kalabildim diye düşünürken aklıma geldi.paylaşayım dedim.şimdi yine dinlemeye başladım.parçanın adı: pachelbel canon in major
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKizlar dun hic ytmdm 12 ye kadar snra ytmya klktim ytmdim sonra hicbir ymk yiyemedim hep kustum dun hastanede yttim ama hala bsm agryr hmde asri allah kimseyi sagligindan dusurmesin amin cok zor yaa hadta olmak o yuzdn ilac kullaniyrm bu ayda hamis kalamycgm off
Migren ne cnm bilmiyorum ama soguk almisim bncok gecmıs olsun güzmeleği. Mıgrenın mı var acaba? bendede aynı bu sekılde agrı oluyor kusma,delı gıbı agrı sankı beynımde cekıc cakılıyor. bılırım yanı ya bırsey varsa dıye de ılac kullanamıyorum.
Allah razi olsun cnm sagolÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin