2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın misafirlerimiz, yarışmacılar konseyden ayrılırken çalan müzik konusunda elimizde bir bilgi yok. Bilen paylaşırsa biz de rahatlayacağız, misafirlerimiz de rahatlayacak :D:D

sevgili admin 06.05.2012 günü 2. partta bi yabancı parça kim sölüor onu asunso creto gibi bişey ama

admincim bak bu şarkı öyle böyle bir şarkı ki ölücem bulamazsan walla billa aramadığım yer kalmadı sen bilirsin lütfen bul

son ada konseyi'nin hemen başında acun konuşuyor sonra gönüllüler ve ünlüler gelirken öyle böyle anlatılmayacak bi şarkı çalıyor bulamazsam öldürcem kendimi

bak bu linkte var

survivor 7 mayıs 2012

Survivor Ünlüler Gönüllüler 7 Mayıs 2012 izle | full izle, hd izle, seyret, dizi izle

ada konseyi başlar başlamaz çalmaya başlıyor

89:07 de başlıyor
89:30 da daha iyi anlaşılır

tek part ve ileri alabildiğin için bu linki seçtim ayrıca görüntü kalitesi kötü olarak başladığı için fazla internette harcamaz süper bir şarkı lütfen bul bana =)

admin biraz yanlış yazmışım 89:01 de başlıyor 89:48'e kadar sürüyor sen iyi bilirsin llütfen bul oniiiiiii =)

unutmuşum

içinde yosah yosah diye sözleri olan sarkı hangisidir bulunursa çok mutlu olurum

admin herkese selamlar survivorda çalan bi şarkı aslında şçyle ama ingilizcesini bilmiyorum de lisa delisa felan öle bişi bulursan sevinirim 🙂

içinde yosah yosah diye sözleri olan sarkı hangisidir bulunursa çok mutlu olurum

admin herkese selamlar survivorda çalan bi şarkı aslında şçyle ama ingilizcesini bilmiyorum de lisa delisa felan öle bişi bulursan sevinirim 🙂

Sizlerin bahsettiği parça muhtemelen bize en çok sorulan ve Survivor 2012 nin en çok hit alan parçası Aie Se Eu Tu Pego. Söyleyen Michel Telo 🙂

Geri