Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?
Arkadaşlar survivorun 23. bölümünde çalan bir şarkıyı bulmaya çalışıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 23. Bölüm Reality (Bölüm5) | Acunn.com
(bölüm=5) te 03:00 dakikadan itibaren çalan parçanın adı ne acaba ??
Arkadaşlar survivorun 23. bölümünde çalan bir şarkıyı bulmaya çalışıyorum. 23. Bölüm Reality (Bölüm5) | Acunn.com
(bölüm=5) de 03:00 dakikadan itibaren çalan şarkının adı nedir acaba ?
nihatın dünkü bölümde 3 kişiyi seçtiğinde kırmızı tişörtlü kişi (ismini hatırlayamadım) ailesi ile konuşurken bir müzik çaldı. sanırsam bir filmin fon müziği. onu bulamadım acaba bulabilirmisiniz?
o nihatın seçtiği 3 kişinin aileleriyle konuşurken çalan müziklerin tamamını sorsam çok şey istemiş olmam dimi?
sonuçta bu niyetle açılmış bir topic bu 🙂
Sizlerin tarifleriyle şarkı aramak takdir edersiniz ki bizim için çok büyük zaman kaybı. Lütfen diğer misafirler gibi link vererek bizlere yardımcı olun ki, biz de link veren diğer misafirlere olduğu gibi sizlere de kısa zamanda dönüş yapabilelim... 🙂
Arkadaşlar survivorun 23. bölümünde çalan bir şarkıyı bulmaya çalışıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 23. Bölüm Reality (Bölüm5) | Acunn.com
(bölüm=5) te 03:00 dakikadan itibaren çalan parçanın adı ne acaba ??
Arkadaşlar survivorun 23. bölümünde çalan bir şarkıyı bulmaya çalışıyorum. 23. Bölüm Reality (Bölüm5) | Acunn.com
(bölüm=5) de 03:00 dakikadan itibaren çalan şarkının adı nedir acaba ?