KıVıRCıK_VaMPiReLLa Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #261 bn bunu nereye ekleyeceğimizide bulamadım imzayamı ekliorus şekerler
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #262 defnoşunannesi' Alıntı: alla alla fullsize seçince büyük olmasıı gerekk niee öyle oldu ki.. Genişletmek için tıkla ... ay bilmiyrm valla fenalık geldi yapamadım bişe yi yaa.🙂 sinir oldum...
defnoşunannesi' Alıntı: alla alla fullsize seçince büyük olmasıı gerekk niee öyle oldu ki.. Genişletmek için tıkla ... ay bilmiyrm valla fenalık geldi yapamadım bişe yi yaa.🙂 sinir oldum...
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #263 KıVıRCıK_VaMPiReLLa' Alıntı: bn bunu nereye ekleyeceğimizide bulamadım imzayamı ekliorus şekerler Genişletmek için tıkla ... imza değiştire ekliyosun da küçük oluyo bizim ki nedense..
KıVıRCıK_VaMPiReLLa' Alıntı: bn bunu nereye ekleyeceğimizide bulamadım imzayamı ekliorus şekerler Genişletmek için tıkla ... imza değiştire ekliyosun da küçük oluyo bizim ki nedense..
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #265 kardelen5233' Alıntı: ohhh,nihayet bu defa oldu Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptım cnm yaa.. az anlat deli olcem..🙂
kardelen5233' Alıntı: ohhh,nihayet bu defa oldu Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptım cnm yaa.. az anlat deli olcem..🙂
kardelen5233 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #266 ay kızlar biliyorum çok oldum ama,şimdi de şu saati ayarlarken hangi seçeneği tıklıyoruz onu öğrenebilir miyim
ay kızlar biliyorum çok oldum ama,şimdi de şu saati ayarlarken hangi seçeneği tıklıyoruz onu öğrenebilir miyim
kardelen5233 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #267 denizkızı0816' Alıntı: nasıl yaptım cnm yaa.. az anlat deli olcem..🙂 Genişletmek için tıkla ... canım resmi kopyaladım,resim için url yazan yere yapıştırdım,imza resmi ekle ye tıkladım,imzamı kaydet i de tıkladım,bu defa oldu
denizkızı0816' Alıntı: nasıl yaptım cnm yaa.. az anlat deli olcem..🙂 Genişletmek için tıkla ... canım resmi kopyaladım,resim için url yazan yere yapıştırdım,imza resmi ekle ye tıkladım,imzamı kaydet i de tıkladım,bu defa oldu
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #268 kardelen5233' Alıntı: canım resmi kopyaladım,resim için url yazan yere yapıştırdım,imza resmi ekle ye tıkladım,imzamı kaydet i de tıkladım,bu defa oldu Genişletmek için tıkla ... bende aynını yapıyorum neden olmuyo acaba...
kardelen5233' Alıntı: canım resmi kopyaladım,resim için url yazan yere yapıştırdım,imza resmi ekle ye tıkladım,imzamı kaydet i de tıkladım,bu defa oldu Genişletmek için tıkla ... bende aynını yapıyorum neden olmuyo acaba...
kardelen5233 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #269 canım,imzamı signatürümü göster var bide orda,onu mu tıklamak gerekiyo acaba?
denizkızı0816 Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #270 kardelen5233' Alıntı: canım,imzamı signatürümü göster var bide orda,onu mu tıklamak gerekiyo acaba? Genişletmek için tıkla ... hepsini deniyorum olmuyo...
kardelen5233' Alıntı: canım,imzamı signatürümü göster var bide orda,onu mu tıklamak gerekiyo acaba? Genişletmek için tıkla ... hepsini deniyorum olmuyo...