Gunaydin butun gelenlere. Mislina bir de kizlar olmasa tumden bunalima giricez. Allahtan boyle bir samimi, neseli, eglenceli grupla beraber hamile kalmisiz diyorum herzaman.
Aynen katılıyorum canım.Bu şehirde yalnızım ben.Sorcak kımsem yok.Sorduklarımda geçiştiriyo.Beni bilerek aramayanlar bile var çok sinir oluyorum.Resmen Allah yardım ettide sizi buldum.Şimdi içim rahat size soruyorum ve kımseye muhtaç olmuyorum böylece. Çok saolun kızlar.Ya şurda yeri gelıyo çoğu aıle bireyinden yakın oluyoz.İyiki burdayız.Herkes iyi niyetli.
gunaydın kızlar nasılsınızz benım gunum kotu basladı aksam eve gıttım kocamla bı bımeyve bıcagı yuzunden kapıstım hatalı bendım aslında ama cok buyuk kavg a ettık ılkdefa hakaretler falan havada ucusutu evden bırbırımızı bıle kovduk resmen gunum zor gececek ztn hasta yattm dun eve gıder gıtmez sabahakadarda agladım yani bnm için kabus dolu bıgun olcak sanırım🙁
Anladım benımkı fermuarlı değil.Değiştiricem ben onu oyle kullanışlı olmaz kıza sordum güya.yıkanıyo dedi ama boş bulundum çıkartıp bakmadım.Eşim iki ayağımı bi pabuca soktu saolsun.Geri vereyim onu bari ben.Emzirme sütyeni ne marka aldınız.Ben bebettodan aldım bitane.Bide biberon ve emıklerı chıccodan aldım kızlar nihayet karar verdim.Açılı olandan aldım.Ay memnun kalırız inş. ya çok cahilim bu konuda gerçekten:esra:
benim aldığım emzirme yastığı Myceydi
Emzirme sütyeni daha almadım, son zamanlarda göğüsler aşırı büyüyormuş o yüzden de kaç beden almam gerektiğini bilmiyorum
Bir de emziğe alıştırmamaya karar verdim, bana dudak tiryakiliği gibi geliyor sadece, yani bir amacı var mı bilmiyorum
benim aldığım emzirme yastığı Myceydi Emzirme sütyeni daha almadım, son zamanlarda göğüsler aşırı büyüyormuş o yüzden de kaç beden almam gerektiğini bilmiyorum Bir de emziğe alıştırmamaya karar verdim, bana dudak tiryakiliği gibi geliyor sadece, yani bir amacı var mı bilmiyorum
Evet emziği bende kullanmak istemıyorum ama mecbur aldım 1 takım ne olur ne olmaz diye.Kullanmasında hediye edelim birine inş.Ama çalışan anneleriz sanki kullanır gibime geliyo.Durdurmakda zor bebekleri.Bende bilmiyorum açıkcası.
Aynen katılıyorum canım.Bu şehirde yalnızım ben.Sorcak kımsem yok.Sorduklarımda geçiştiriyo.Beni bilerek aramayanlar bile var çok sinir oluyorum.Resmen Allah yardım ettide sizi buldum.Şimdi içim rahat size soruyorum ve kımseye muhtaç olmuyorum böylece. Çok saolun kızlar.Ya şurda yeri gelıyo çoğu aıle bireyinden yakın oluyoz.İyiki burdayız.Herkes iyi niyetli.
gunaydın kızlar nasılsınızz benım gunum kotu basladı aksam eve gıttım kocamla bı bımeyve bıcagı yuzunden kapıstım hatalı bendım aslında ama cok buyuk kavg a ettık ılkdefa hakaretler falan havada ucusutu evden bırbırımızı bıle kovduk resmen gunum zor gececek ztn hasta yattm dun eve gıder gıtmez sabahakadarda agladım yani bnm için kabus dolu bıgun olcak sanırım🙁
evet evet bence de her bakımdan cok güzel burası hem insana moral veriyor, hem bilmediklerini öğretiyor.. iyiki de haziran annesiyim diyorum bazen.. net üzerinde birbirine bu kdr baglı baska bir grup daha var mıdır bilmiyorum
hay Allahım yaa deli kız ağlama üzülme boşver düzelecek şeyler.. ben de ne tabaklar kırdım evde, ne evlerden kovdum, ne evler terkettim :çitos: hemde daha geçen yaz, boşanma arefesinden döndüm.. hepsi düzeliyo merak etme. psikolojiyle alakalı.. eski işyerimde çok stresliydim onu sanırım eve yansıtıyordum, herşey batıyordu. karı koca arasında oluyor böyle şeyler. hepsi geçer.. hele şimdi hiç üzülme bebegini de üzme
Evet emziği bende kullanmak istemıyorum ama mecbur aldım 1 takım ne olur ne olmaz diye.Kullanmasında hediye edelim birine inş.Ama çalışan anneleriz sanki kullanır gibime geliyo.Durdurmakda zor bebekleri.Bende bilmiyorum açıkcası.
Canim ben mothercareden aldim disi boyle degisik bi kumasla kapli sanirim hem silebilirim hem yikayabilirim. Emzirme sutyeni M&S dan aldim hic memnun kalmadim, arkadasim mothercare tavsiye etti oradan da aldim simdi de hamile sutyenini kullaniyorum ama ondan da pek memnun degilim, biraz genisim galiba sirt kismi sikiyo hep beni..O yuzden atlet aldim dagiden belki rahat ederim diye