2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy yerim onu ben yaa
canım benim
haftalardır ne güzel de dayandı..
Maaşallah ona..

Ben de sabah okudum onu, 2250 gr olmuş, inşallah bizim bebikler de onun gibi güçlü olur

Maşallah çok güçlü bir bebekti. Prematüre bebekler bölümünde 28 haftalık bebeklerin bile nasıl güçlü olduklarını paylaşmışlar her okuduğumda gözlerim yaşarıyor.

etimelo hemen konuya dalıcam ama emzirme yastığını sen almıştın demi.dün aldım bende.Seninki fermuarlımıydı acaba.Bide içi elyafmı dolu.Nasıl yıkıcaz aklıma takıldı dünden beri.

etimelo hemen konuya dalıcam ama emzirme yastığını sen almıştın demi.dün aldım bende.Seninki fermuarlımıydı acaba.Bide içi elyafmı dolu.Nasıl yıkıcaz aklıma takıldı dünden beri.

benim üstteki kılıf fermuarlı, içte yine kılıfı var
sadece üstteki kılıfını yıkamayı düşünüyorum ben

Kızlar geçmişi biraz okudum şimdi.Hepinize geçmiş olsun.ey Allahım inş. düzelir ya elh ve sistayı bende çok merak ettim.Kötü bişey yoktur umarım yaaaa🙁((((((

Gunaydin butun gelenlere. Mislina bir de kizlar olmasa tumden bunalima giricez.
Allahtan boyle bir samimi, neseli, eglenceli grupla beraber hamile kalmisiz diyorum herzaman.

benim üstteki kılıf fermuarlı, içte yine kılıfı var
sadece üstteki kılıfını yıkamayı düşünüyorum ben

Anladım benımkı fermuarlı değil.Değiştiricem ben onu oyle kullanışlı olmaz kıza sordum güya.yıkanıyo dedi ama boş bulundum çıkartıp bakmadım.Eşim iki ayağımı bi pabuca soktu saolsun.Geri vereyim onu bari ben.Emzirme sütyeni ne marka aldınız.Ben bebettodan aldım bitane.Bide biberon ve emıklerı chıccodan aldım kızlar nihayet karar verdim.Açılı olandan aldım.Ay memnun kalırız inş. ya çok cahilim bu konuda gerçekten:esra:

öylece de makinaya atıp yıkayabilirsin.
ben yastıklarımı da atıyom oldugu gibi makinaya :çitos:

ya da üzerine bir kılıf diktirebilirsin..
ya da ya da o kılıfa fermuar diktirebilirsin.

benimki nasıldı fermuarı var mıydı hiç hatırlamıyom ben