Kızla, kızım su çiçeği geçiriyor bir süredir onunla ilgilenmekten bilgisayar başına oturmaya fırsat bulamamıştım. Geçmişe bakıcam umarım her şey yolundadır. İyi Geceler...
iyigecele kızlar ölüyom yorgunluktan bi bakıyım dedim size bu saate kimse yoktur ama oglum ameliyat oldu bugün çok güzel geçti çok şükür doktor keşke daha önce yapsaymışız ddi çürüyomuş bademcikleri artık biz iyileşiyo zannediyomuşuz bu gece kalkıp ilaç vericem çok uykum var sandalye tepesinde ayaklarım şişti şimdilik kendinize ve bebişlere iyi bakın
Kızla, kızım su çiçeği geçiriyor bir süredir onunla ilgilenmekten bilgisayar başına oturmaya fırsat bulamamıştım. Geçmişe bakıcam umarım her şey yolundadır. İyi Geceler...
Kızlar günaydın... Biraz geçmişe baktımda Elh sanırım biraz rahatsızlanmış çok geçmiş olsun Elifzel annesini üzmez biraz daha dayanır 🙂 Sistadan da haber çıkmamış umarım herleş yolundadır .
🙂 walla paylaşalım 🙂 saat 2 gibi ancak uyuyabildim akşam sabah 7 de ayaktayım 🙁 eşimi yolculadım yine PC başına bu aralar kendimi çok işe yaramaz hissetmeye başladım .. allahtan siz varsınız .