2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim kontrolüm 24 nisanda canım o zmn verecek sanırım benim ult.da erken cıkıyor doğum ama ona göre mi verecek ben de anlamadım bakalım belli olacak gittiğimde hersey

bana da sat ile bebeğin gelişimin ortalamasını aldı. ona göre rapor tarihi verdi.
o da 26 nisana denk geliyor. daha erken verirsem yazık olur dedi. doğumdan sonra da hiç çalışasım yok ama mecburum 🙁

bana da sat ile bebeğin gelişimin ortalamasını aldı. ona göre rapor tarihi verdi.
o da 26 nisana denk geliyor. daha erken verirsem yazık olur dedi. doğumdan sonra da hiç çalışasım yok ama mecburum 🙁

Ya benım kızda ultrasonda kız ilerde çıkıyo.sezaryan olursa 1 hafta boşa gıtmesın dıye ben sattan değilde ultrason tarıhınden almak ıstıyorum ama kafamda karıştı kızlar ya.

benim de hiç çalışasım yok ama çalışacaz eşşek gibi..

kaynanam da dün iyice sinir etti, şeytan diyo suna baktırma cocugu kalsın öle dımdızlak..

işte bazı akşamlar öle kötü havalarda bilmemnelerde mecbur olunca kalacakmış tabi çocuk onlarda.. mecburmuş naapacakmışız.
kocam dedi ki hee o da ayrı kalabilir sanki çocugundan dedi, hayatta bırakmaz öle kalmaya fln dedi.
eee mecbur olunca bırakacak diyo..
tööbe yarabbim..
sustum önce
sonra dedim ki hayatta bırakmam, zaten gündüz göremicem bide gece göremezsem kafayı yerim dedim.. sustu sonra, gülüyo.. benle polemige giremiyo..
salak mıdır nedir ya..
ayyy kızlar nası bırakıp işe gelecez yaa, şimdiden ağlayasım geliyo benim

Ya benım kızda ultrasonda kız ilerde çıkıyo.sezaryan olursa 1 hafta boşa gıtmesın dıye ben sattan değilde ultrason tarıhınden almak ıstıyorum ama kafamda karıştı kızlar ya.

doktorunla konuş canım ortalama tarih versin sana .

aman neyse erken vermesinde geç versin bende belki çalışmam zaten doğumdan sonra belki 1 yaşına kadar

bende 1 sene evde dursam süper olurdu
ahh bir piyango çıkmadı ya da mısırdaki dedemiz ölmedi ki zengin olalım

çüşş deseydınnnnnnnnnnnnnnnnn