2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Celinee sen ultrasona göremi çalışabilir raporu aldın.Bende 1-2 hafta erkenmi alsam acaba çalışabilir rapounu kızlar.eğer öyle yapcaksam bugun gıdıp almam gerekli

Valla canım aslında erken de almamışım... Doktorla konuştuk da bugün.. Yarın 31+0 oluyorum... E hafta hesabına göre 32. haftada oluyorum.. Öyle dedi doktor.. Raporda doğuma 8 hafta var diye yazıyoo.. teknik olarak doğru yani.. Bi sor doktoruna ne zaman alabilirim diye... Ben çok kurcalamadım yani O dedi bugün için gel vereyim diye, gittim aldım..

Archi doktorum ameliyatta falan olabilir diye düşünüyorum... Ulaşamadığıma göre...

Elh'le de konuşan olursa kızlar benden de geçmiş olsun dilekleri iletin.. Bende arceyaya katılıyorum bu arada bi doktora daha gitsin..

anladım canım..hayırlısı olsun dinlensin elifzel de inşallah zamanında gelsin

sosis sarmasımı süper benimkide bana bekarlıktan beri bal kavanozum derdi seni öpünce bal yutmuş gibi oluyorm derdi nickimde ondan öyle 😀 ama artık demiyo şimdi evde taklidimi yapıyo yanaklarını felan şişirip bana şişko demek istiyo

anlaşıldı tamam 🙂
burada elimiz alıştı koca kelimesini yazmaya. ben kocam yerine hain domdom dersem anlarsınız değil mi 🙂