Celinee sen ultrasona göremi çalışabilir raporu aldın.Bende 1-2 hafta erkenmi alsam acaba çalışabilir rapounu kızlar.eğer öyle yapcaksam bugun gıdıp almam gerekli
Valla canım aslında erken de almamışım... Doktorla konuştuk da bugün.. Yarın 31+0 oluyorum... E hafta hesabına göre 32. haftada oluyorum.. Öyle dedi doktor.. Raporda doğuma 8 hafta var diye yazıyoo.. teknik olarak doğru yani.. Bi sor doktoruna ne zaman alabilirim diye... Ben çok kurcalamadım yani O dedi bugün için gel vereyim diye, gittim aldım..
Archi doktorum ameliyatta falan olabilir diye düşünüyorum... Ulaşamadığıma göre...
Elh'le de konuşan olursa kızlar benden de geçmiş olsun dilekleri iletin.. Bende arceyaya katılıyorum bu arada bi doktora daha gitsin..
valla baglamıştır belki de bilmiyom ki onu yazmamış msjda.. elh 31. haftada sanırım.. bkalım yarın gelince ayrıntılı anlatır artık..
kızlar bu arada mayıs annelerinde 29+4 de doğum yapan bir anne vardı kuvozdeydi bebegi dua edin fln diyordu topik fln acmıştı bebegi nasıl acaba siteye giren varsa bir baksın ya ya da haberi olan var mı
kocam bana mesaj atmış "sosis sarması" diye...
ya burda da kocam kocam dedikce bi garibime gidiyor. başka hiç bir yerde ondan bööle bahsetmiyorumda. ben artık zat-i alilerini ziya diye anacağım, siz de anlayacaksınız taam mı?
sosis sarmasımı süper benimkide bana bekarlıktan beri bal kavanozum derdi seni öpünce bal yutmuş gibi oluyorm derdi nickimde ondan öyle 😀 ama artık demiyo şimdi evde taklidimi yapıyo yanaklarını felan şişirip bana şişko demek istiyo
kocam bana mesaj atmış "sosis sarması" diye...
ya burda da kocam kocam dedikce bi garibime gidiyor. başka hiç bir yerde ondan bööle bahsetmiyorumda. ben artık zat-i alilerini ziya diye anacağım, siz de anlayacaksınız taam mı?