sorma ya ne günlerdi benim doktora o dönem gıcık oluyordum adete 3 gün kala değerim 80 çıkmıştı düşük demişti 1 hafta sonra gel demişti, 1 hafta sonra değerim yükselmişti, bu seferde kese belirgin değildi yine 1 hafta sonra gel demişti, bu aradada hala kesin hamilelik vardır diyemeyiz diyordu (boş gebelik ihtimalinden dolayı) kimseye söyletmemişti sonraki hafta 1,5 mm olarak görmüştük ne bekleyişti ama
ştellaaa aynı şekilde oldu vallahi ama benm 2 gün geçtiği halde 63,6 idi yani değer seninkinden de az şüphelendi 1hafta sonra tekrar gittik boş gebelikten şiphelendi yani aynı şekilde bir türlü ismini koyamammıştı sinir olmuştukkkkk
yaaa bu kadın kadar estetik delisi varmı ya.mannak burun estetiğini elli defa yaptırdı.hatta ilk estetiğinide bizim cerrahi hocasına yaptırmış,diş hekiminden nasıl bi estetik ameliyat bekliyorsa
ştellaaa aynı şekilde oldu vallahi ama benm 2 gün geçtiği halde 63,6 idi yani değer seninkinden de az şüphelendi 1hafta sonra tekrar gittik boş gebelikten şiphelendi yani aynı şekilde bir türlü ismini koyamammıştı sinir olmuştukkkkk
ay ben de direkt kan tahlili yaptırmıştım 500 küsür çıkmıştı, yüksek olunca ikiz demişlerdi, ultrasonda da iki kese göründü, uçmuştum
ama garibim bi tanesi boş çıktı, olsun 1 olsun bizim olsun demiştim
benimde öyle olmuştu hatta salak bi doktora gidiyodum bana bozulmuş gebelik bile dedi kese gözükmedi bende de halbuki değerim 1074 çıkmıştı ne ağlamıştım ama
banada salak doktor hemen heveslenme dedı bu sadece kan pıhtısı suan dedı cok korkutmustuuu kabus gıbı konsmstu zaten ılk doktor degıstırme vakası bu sekıldeee baslamıstııı😀