sorma ya ne günlerdi benim doktora o dönem gıcık oluyordum adete 3 gün kala değerim 80 çıkmıştı düşük demişti 1 hafta sonra gel demişti, 1 hafta sonra değerim yükselmişti, bu seferde kese belirgin değildi yine 1 hafta sonra gel demişti, bu aradada hala kesin hamilelik vardır diyemeyiz diyordu (boş gebelik ihtimalinden dolayı) kimseye söyletmemişti sonraki hafta 1,5 mm olarak görmüştük ne bekleyişti ama
benimde öyle olmuştu hatta salak bi doktora gidiyodum bana bozulmuş gebelik bile dedi kese gözükmedi bende de halbuki değerim 1074 çıkmıştı ne ağlamıştım ama
YA BİRİ BANA SU RESIM YUKLEME ADRESINI YOLLASIN YAAA HERKESE HEMEN VERIYONZ ADRESII AAAAAAA ALINDIM KUSTUM KAHROLDUM TEKRAR BARISTIM VALLAHİİİİİİİİİİİİİ BURDA NE ZORLUKLARLAA FOTOMU CEKTIMMM NE SARTLARDA BIR BILSNZZZZ😛
YA BİRİ BANA SU RESIM YUKLEME ADRESINI YOLLASIN YAAA HERKESE HEMEN VERIYONZ ADRESII AAAAAAA ALINDIM KUSTUM KAHROLDUM TEKRAR BARISTIM VALLAHİİİİİİİİİİİİİ BURDA NE ZORLUKLARLAA FOTOMU CEKTIMMM NE SARTLARDA BIR BILSNZZZZ😛
sorma ya ne günlerdi
benim doktora o dönem gıcık oluyordum
adete 3 gün kala değerim 80 çıkmıştı düşük demişti
1 hafta sonra gel demişti, 1 hafta sonra değerim yükselmişti, bu seferde kese belirgin değildi
yine 1 hafta sonra gel demişti, bu aradada hala kesin hamilelik vardır diyemeyiz diyordu (boş gebelik ihtimalinden dolayı) kimseye söyletmemişti
sonraki hafta 1,5 mm olarak görmüştük
ne bekleyişti ama
benim kan değerim 1200 dü gene kese ortada yoktu kaç kere ağrıdan acillik oldum.
dediler dış gebelik olabilir . ne kadar üzülmüştüm. benim kız o gün bu gündür beni korkutmayı pek seviyor. zilli asya
yaaa bu kadın kadar estetik delisi varmı ya.mannak burun estetiğini elli defa yaptırdı.hatta ilk estetiğinide bizim cerrahi hocasına yaptırmış,diş hekiminden nasıl bi estetik ameliyat bekliyorsa
senin dötünü kim ne yapsın bak millet korkusundan sana resim yüklemeyi bile anlatmıyor
arce bu işleri iyi becerir benim doktora tezim gebelik ayı hesaplamak üzerine canımm
benim kan değerim 1200 dü gene kese ortada yoktu kaç kere ağrıdan acillik oldum. dediler dış gebelik olabilir . ne kadar üzülmüştüm. benim kız o gün bu gündür beni korkutmayı pek seviyor. zilli asya
benim anlamamıştı da o zaman salak doktor renkli obler bile istemişti doblerdeki doktor kadında diyo allah allah teste göre hamilesin ama burda gözükmüyo dedi öyle bi dediki he dedim akşam ana habere çıkıcam bu nasıl iş demiştim ne moral bozucu günlerdi