2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benimde öyle olmuştu hatta salak bi doktora gidiyodum bana bozulmuş gebelik bile dedi kese gözükmedi bende de halbuki değerim 1074 çıkmıştı ne ağlamıştım ama

ööğğğğğğğ, iğrenç karı

Canlarım ben kaçıyorum...
Birazda çalışmak lazım ....
Sizleri çok seviyorum...
Kocaman öpüyorum......

yine gel canım

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting

senin dötünü kim ne yapsın
bak millet korkusundan sana resim yüklemeyi bile anlatmıyor

arce bu işleri iyi becerir benim doktora tezim gebelik ayı hesaplamak üzerine canımm

benim kan değerim 1200 dü gene kese ortada yoktu kaç kere ağrıdan acillik oldum.
dediler dış gebelik olabilir . ne kadar üzülmüştüm. benim kız o gün bu gündür beni korkutmayı pek seviyor. zilli asya

ben hala saklıyorum o çişli çubuğu

:d:d ilk başta anlamadım da sonra biri açıklama yapmıştı o zaman çözmüştüm olayı 😀

bende saklıyorum.ben bayramın ilk günü yapmıştım testi.bayram hediyesi oldu kızım bize...

yaaa bu kadın kadar estetik delisi varmı ya.mannak burun estetiğini elli defa yaptırdı.hatta ilk estetiğinide bizim cerrahi hocasına yaptırmış,diş hekiminden nasıl bi estetik ameliyat bekliyorsa

hehehehe karar veremedım dur hangı artıstık toto resmımı koysam büssüürüüüüü cektimmmm

benim anlamamıştı da o zaman salak doktor renkli obler bile istemişti doblerdeki doktor kadında diyo allah allah teste göre hamilesin ama burda gözükmüyo dedi öyle bi dediki he dedim akşam ana habere çıkıcam bu nasıl iş demiştim ne moral bozucu günlerdi