2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anlıyorum canım......
haklısın moral moral.......
şimdiden itibaren yürüyüşler yapacağım...
gezmelere gideceğim...
hobiler ile uğraşacağım.....
aklımdan çıkarıyorum ...
............söööööööz............

ben hala saklıyorum o çişli çubuğu

:d:d ilk başta anlamadım da sonra biri açıklama yapmıştı o zaman çözmüştüm olayı 😀

bende saklıyorum çişli çubuğu.Acayıp korkmuştum ve aynı gun kan testı yaptırdık hastanede eşimle evden telefonla öğrenmiştik sonucu.Bir ağlamaya başladım korkudan kızlar anlatamam.Ama bizimki süpriz oldu.Hazırlıksızdık.hatta 15 gun önce doktor tedavı gormen gerekebilir demişti bana düşünebılıyonuzmu.Bende rahat ettim tabi olmaz dıye.Rahatlık o rahatlık tabi.Bi baktık bebeş geldi.Ama iikide var şimdi.İiikide sizinle paylaşıyorum kızlar.Allahım sağlıkla kucağımıza vesın hepimizin bebişini

boyacı gelicek bize 3 kişi çalışıp bir günde bitiriceklerde bakalım nasıl olcak

bilmem panik oldum yaaaa işte ınanmadım bıdaha aldım bıdaha yaptm sonrasnda falan hazırmı deıldım ıstyrmuydm istemiyormuydum o duygulr bende cok karsktı cnmmmm

ben de sabaha kadar ağlamıştım valla..Ne olacak şimdi deyip deyip durdum kocama..O da şaşırdı garibim... 10 gün falan karar veremedik kimselere söylemedik... şimdi doğurmak üzereyim.. Çok garip yaa.. :esra:

al işteeee benimmm gibi korkan biri daha var işteee bende oaralr bıkac test yapmstm yaptm koydum bi köşeye nasılsa yoktr dıye sonra kafam ordydı bı baktm sonra tekrr panıkle bı baktmmm amaaannn fırldm işte oandaaa