alla canım ben bir kere aşılama yaptırdım bir kere de tüp bebek denedim. Hiçbir sorun yoktu bizde. Hatta doktor bile şaşırdı tüp bebek tutmayınca ama dediğim gibi takmıştım kafaya. Herhalde onun etkisi diyorum.
Sonrasında eşimle dedik yılbaşında bi daha tüp bebek deneriz o zaman kadar da düşünmiycem dedim. O ay bayramda tatile gittik sanırım o döneme denk geldi bizim bebiş de
allah kolaylık versin cnm yaaa zor bız salon yatak odası ve antreyı boyadık anamız agladı kocam tek basına yaptı halbukı tutsa bı adam 1 gunde sıpsak boyayack bizede sadece temızlık kalacak hoş bana dıyor sen bişi yapmıcankı ben hem boyucam hem temızlıcem dıyordaaa🙁
ben de sabaha kadar ağlamıştım valla..Ne olacak şimdi deyip deyip durdum kocama..O da şaşırdı garibim... 10 gün falan karar veremedik kimselere söylemedik... şimdi doğurmak üzereyim.. Çok garip yaa.. :esra:
bende baktım ilk başta renk falan yok anaa negatif dedim. Sonra baktım benim kız 2. çizgiden belirlemey başladı. önce yanlış görüyorum sandım.sonra 3,5 attım hamileyim diye.bende ne salağım hem bebek istiyorum hem hamileyim diye korkuyorum:d
al işteeee benimmm gibi korkan biri daha var işteee bende oaralr bıkac test yapmstm yaptm koydum bi köşeye nasılsa yoktr dıye sonra kafam ordydı bı baktm sonra tekrr panıkle bı baktmmm amaaannn fırldm işte oandaaa