2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım benim çok teşekkür ederim...
evet haklısın....
sen peki doğal yollarla mı hamile kaldın canım....
ben ibrahim saraçoğlunu kürünü deniyorum.....

alla canım ben bir kere aşılama yaptırdım bir kere de tüp bebek denedim. Hiçbir sorun yoktu bizde. Hatta doktor bile şaşırdı tüp bebek tutmayınca ama dediğim gibi takmıştım kafaya. Herhalde onun etkisi diyorum.
Sonrasında eşimle dedik yılbaşında bi daha tüp bebek deneriz o zaman kadar da düşünmiycem dedim. O ay bayramda tatile gittik sanırım o döneme denk geldi bizim bebiş de

bilmem panik oldum yaaaa işte ınanmadım bıdaha aldım bıdaha yaptm sonrasnda falan hazırmı deıldım ıstyrmuydm istemiyormuydum o duygulr bende cok karsktı cnmmmm

korkması bile bir garip bu kızın çaktırma

😛iha:

arada banyoya girerken onu da al da bi yıka...
mikrop kapmayın sonra :zuha:

evet canım çook haklısın.....
şu saatten itibaren kafamdan çıkarıyorum.....
başka işler ile uğraşacağım.....
moralimide yüksek tutacağım......
iyki varsınız canlarım......
dediğin gibi herşeyin başı moral.......

aynen yaaa, koca geçen gün camı açtı bu ne hal dedi, az yide bi kadın tut didim.
bu haftasonu kadın çağıracam diyorum, hep beni ikna ediyor bi sonraki hafta diye

Benım eşimde bu hafta gelsın dıyo ben tersı gıbı ertelıyom mayısa kadar idare edelım dıyom.Pintiyim bende çok ya..Bide bulamadım istediğim gibi biri.Mayıs başı ii bence temızlık için yağmur yağıp duruyo.Aman benım camlarda berbat ya

ne güzel hemen hamile kalmışsın.....
biz yaklaşık 1 sendir bebek hasreti çekiyoruz......
kafaya takmamaya çalışacağım.......
ama inanın demesi kolay.....
evt canım darısı basına olsun insallah en kısa zamanda üstüne ceket assalar hamile kalıyor diye bir laf var ya o hesap benimkisi de ben de sastım ama demekki tam hazırmışız denk geldi tutturduk.allah her isteyene istediği zamanda nasip etsin inşallah.sen de cok fazla kafana takmamaya calıs tatlım.cünkü taktıkca kalamıyorsun.benim bir arkadasımın denemediği kalmamıştı kaç kez asılama tüp bebek vs.sonra neyse tüp bebek tuttu hamile kaldı ama sonra doğurduktan 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.kalamıyorum diye korunmamıştı.bu tip seyler olabiliyor.sen biraz rahat olmaya calıs