canııııım gerçekten miiiiiii kaşıntıların oldu...... bende de var.... ilk defa avuç içlerim deli gibi kaşınıyor...... benim için büyük bir umut oldu....... günün belli saatlerin de mi kaşınıyordu canım..... bazen kaşınıp bazen geçiyor muydu..... benimki öyle oluyor..... ayak altlarım ve bacağımda kaşınıyor ara ara......
[ı]aynen yaaa, koca geçen gün camı açtı bu ne hal dedi, az yide bi kadın tut didim.[/ı] [ı]bu haftasonu kadın çağıracam diyorum, hep beni ikna ediyor bi sonraki hafta diye[/ı]
allah kolaylık versin cnm yaaa zor bız salon yatak odası ve antreyı boyadık anamız agladı kocam tek basına yaptı halbukı tutsa bı adam 1 gunde sıpsak boyayack bizede sadece temızlık kalacak hoş bana dıyor sen bişi yapmıcankı ben hem boyucam hem temızlıcem dıyordaaa🙁
Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın canım Ben de isterken millet diyordu kafaya takma diye,
nan diyordum söylemesi kolay
kafaya takmiim derken bile onu düşünüyordum.
Ama çok haklılarmış, insan kendini kasmaktan olacağı varsa da olmuyor.
Kendine başka uğraşılar bul, kafanı dağıt
canım benden sana tavsiye hiç kendini dinleme oluruna bırak. Insan psikolojisi çok enteresan çünkü eğer kafaya çok takarsan belirtileri hem yanılırsın hem de bebişine kavuşma süren uzar. Naçizane tavsiye benden 3 sene beklemiş biri olarak
ben de 3 gün sonra yapmıştım reglimin gecikmesinden benim kız da silik falan ama renk vermişti bize tabi benim koca inanmamıştı aksamın 10unda hastaneye götürdü beni kan testi yaptırdık ve orda da pozitif cıktı hemşireden duyana kadar inanamadı manak kocam 🙂)ilk denemede hamile kalmamın da etkisi büyük tabi onu kandırmıştım ben hemen hamile kalcağımı nerden biliyorsun denemeye baslayalım belki 1 sene sürecek dedim hamile kalmam ki doğru yani normal şartlarda bile 1 seneyi bulabiliyor sağlık sorunun yoksa bile sebepsiz bir sekilde.ama sonra ilk denemede bingo kaldım ben de şok olmuştum ama inanmamazlık da etmedim yani onun gibi
canııııım gerçekten miiiiiii kaşıntıların oldu...... bende de var.... ilk defa avuç içlerim deli gibi kaşınıyor...... benim için büyük bir umut oldu....... günün belli saatlerin de mi kaşınıyordu canım..... bazen kaşınıp bazen geçiyor muydu..... benimki öyle oluyor..... ayak altlarım ve bacağımda kaşınıyor ara ara......