ayyy benım kocanın sacları fırca gıbıydı sırf sac ve kaştan ıbarettı adam benle gorusmeye basladııı saclar gıttıııı herkes benden bılıyor sımdı musterılerıde saclarına laf atmaya baslayınca kafaya takmaya basladı kel baba olmak ıstemyrm dıye bi sure yuda kullanmıstık dokulme falan drumustu ama sımdıde bioxcın ıstıyr cok pahalı yafsss elbıse alırım kendumee daaaa iyi o kel kalsınnn
ASLINDA DORU MALUM BAZI ZENKINLER ERKEN EVLENMİŞTİ BIDE EN KUCUGUNUZM DIYE OVUNUYRDUYAAA UNUTTM ISIMLERINI PUHAHAHAHAH İŞTE ERKEN DÖL ALMIŞŞŞ BİZ BİRAZ GEÇ DÖL ALDIKKK
h bide özlu söz patlatıyor zenkin yaaaaaa len bırlıkte aynı anda bakmadıkmı sen dedın sıparıs verdım ben bende yarm saat gecmedı bende verdım dedımmm uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hamişlerim merhabalar.... bebek özlemi çeken biri olaraktan size bir sorum olacaktı... hamileliğin ilk aylarında ellerinizde ve ayaklarınızda kaşıntılar oldu mu acaba......
canım hamişlerim merhabalar.... bebek özlemi çeken biri olaraktan size bir sorum olacaktı... hamileliğin ilk aylarında ellerinizde ve ayaklarınızda kaşıntılar oldu mu acaba......
ASLINDA DORU MALUM BAZI ZENKINLER ERKEN EVLENMİŞTİ BIDE EN KUCUGUNUZM DIYE OVUNUYRDUYAAA UNUTTM ISIMLERINI PUHAHAHAHAH İŞTE ERKEN DÖL ALMIŞŞŞ BİZ BİRAZ GEÇ DÖL ALDIKKK