esmer80 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.941 archimim' Alıntı: ha kabak gene bana patladı. ben kocam hakkında konuşurum adam girip melekler mekanına bakmaz bile. baksa da 2 dk sonra geri kaçar benimde kocam çok düşkündür bana sağolsun. öyle düşkün öyle düşkündür ki kalp krizi geçirsem ancak eve gelir Genişletmek için tıkla ... allah sizi ne yapsın emi gine işeme moduna giricez 😛iha:😛iha:
archimim' Alıntı: ha kabak gene bana patladı. ben kocam hakkında konuşurum adam girip melekler mekanına bakmaz bile. baksa da 2 dk sonra geri kaçar benimde kocam çok düşkündür bana sağolsun. öyle düşkün öyle düşkündür ki kalp krizi geçirsem ancak eve gelir Genişletmek için tıkla ... allah sizi ne yapsın emi gine işeme moduna giricez 😛iha:😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.942 buldum ben makina yağı süreceğim.. daha iyi açılıyomuş öle sen de sür güneşim hem tüylenme de yapmıyomuş :çitos:
buldum ben makina yağı süreceğim.. daha iyi açılıyomuş öle sen de sür güneşim hem tüylenme de yapmıyomuş :çitos:
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.943 lovefun' Alıntı: Üniversitede biz hep öyle fotokopi çekerdik napcan parasızlık işte 😀 Genişletmek için tıkla ... TEMEMMMMM TEMEMMM AGLAMAYINN BİZDE ÖLEYDIK UNIVERSITEDE CEKCEM VERCM SIZEEEE GELIN BUHAFTA BULUSMAYAAAA PUHAHAHAHAHAHAH SEN KAYTARCAN GIBI GERCİDEE:d
lovefun' Alıntı: Üniversitede biz hep öyle fotokopi çekerdik napcan parasızlık işte 😀 Genişletmek için tıkla ... TEMEMMMMM TEMEMMM AGLAMAYINN BİZDE ÖLEYDIK UNIVERSITEDE CEKCEM VERCM SIZEEEE GELIN BUHAFTA BULUSMAYAAAA PUHAHAHAHAHAHAH SEN KAYTARCAN GIBI GERCİDEE:d
bal kavanozu Hamiş Melek 8 Nisan 2010 #5.944 vatoz' Alıntı: HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA Genişletmek için tıkla ... ben senden de zenginim kızım hemde benim kocam çok yakışıklı ve bana deli gibi aşıık naberr?
vatoz' Alıntı: HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA Genişletmek için tıkla ... ben senden de zenginim kızım hemde benim kocam çok yakışıklı ve bana deli gibi aşıık naberr?
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.945 Cosmopoli' Alıntı: Güneş hani sen diyodun ya ayakkabılarımı kocam giydiriyo diye Bende başladım ama giydirmiyo şimdilik sadece çıakrıyo Genişletmek için tıkla ... NEDEN BEEEE CIKARMASI KOLAY ASLI GIYMESI ZORRRR :d GİYDİRSİN SÜÜLEEE ONA TE BÜLE BÜLE DEEE
Cosmopoli' Alıntı: Güneş hani sen diyodun ya ayakkabılarımı kocam giydiriyo diye Bende başladım ama giydirmiyo şimdilik sadece çıakrıyo Genişletmek için tıkla ... NEDEN BEEEE CIKARMASI KOLAY ASLI GIYMESI ZORRRR :d GİYDİRSİN SÜÜLEEE ONA TE BÜLE BÜLE DEEE
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.946 SinHa' Alıntı: yok biz hiç merak etmiyoruz aslında ama ssen yine de ekle cnm belki bakarız 😛 sende benim gibi linkini ekle gitsin bende beceremedim ama ondan da kusur kalmadım yine 🙂 Genişletmek için tıkla ... ADRES NEYDIII SUNA BAKIN AYYY HICDE MERAK ETMIYORLAR ÜHÜHÜHÜÜÜÜÜ OYSAKI NEELR KACIRDINZ KOCAMAN BİR TOTTTTTOOOO VEE GÖBÜŞŞ😛😛
SinHa' Alıntı: yok biz hiç merak etmiyoruz aslında ama ssen yine de ekle cnm belki bakarız 😛 sende benim gibi linkini ekle gitsin bende beceremedim ama ondan da kusur kalmadım yine 🙂 Genişletmek için tıkla ... ADRES NEYDIII SUNA BAKIN AYYY HICDE MERAK ETMIYORLAR ÜHÜHÜHÜÜÜÜÜ OYSAKI NEELR KACIRDINZ KOCAMAN BİR TOTTTTTOOOO VEE GÖBÜŞŞ😛😛
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.947 zynpmrt' Alıntı: kızlar 45 dakika sonra toplantıya gidicem üstelik kapalıçarşı tarafına son hazırlıklarımı yapmam lazım öpüyorum hepinizi akşama ancak dönerim herhalde Genişletmek için tıkla ... kendıneee ii bak canımmmm
zynpmrt' Alıntı: kızlar 45 dakika sonra toplantıya gidicem üstelik kapalıçarşı tarafına son hazırlıklarımı yapmam lazım öpüyorum hepinizi akşama ancak dönerim herhalde Genişletmek için tıkla ... kendıneee ii bak canımmmm
lovefun Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.948 vatoz' Alıntı: TEMEMMMMM TEMEMMM AGLAMAYINN BİZDE ÖLEYDIK UNIVERSITEDE CEKCEM VERCM SIZEEEE GELIN BUHAFTA BULUSMAYAAAA PUHAHAHAHAHAHAH SEN KAYTARCAN GIBI GERCİDEE:d Genişletmek için tıkla ... karar verdiniz mi ki nerde kaçta olcağına bi de kimler gelcek öylee çok kalabalık olursanız gelmem ben
vatoz' Alıntı: TEMEMMMMM TEMEMMM AGLAMAYINN BİZDE ÖLEYDIK UNIVERSITEDE CEKCEM VERCM SIZEEEE GELIN BUHAFTA BULUSMAYAAAA PUHAHAHAHAHAHAH SEN KAYTARCAN GIBI GERCİDEE:d Genişletmek için tıkla ... karar verdiniz mi ki nerde kaçta olcağına bi de kimler gelcek öylee çok kalabalık olursanız gelmem ben
esmer80 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.949 kız archiii mesaj geldi kitabımı kargoya vermişler ama anca yarın gelir bence
A archimim Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.950 arceya' Alıntı: buldum ben makina yağı süreceğim.. daha iyi açılıyomuş öle sen de sür güneşim hem tüylenme de yapmıyomuş :çitos: Genişletmek için tıkla ... tereyağı sürsek nasıl olur. üstüne de bal 😀 esmer80' Alıntı: allah sizi ne yapsın emi gine işeme moduna giricez 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... hep bu hanzoruslerin yüzünden böyle olduk esmercim yoksa çok ciddi bir insandım ben . koca hayatı mahvetti beni 🙂 bal kavanozu' Alıntı: ben senden de zenginim kızım hemde benim kocam çok yakışıklı ve bana deli gibi aşıık naberr? Genişletmek için tıkla ... benim kocam da deli gibi aşık bana hatta sırf bu yüzden kafasında huniyle geziyor
arceya' Alıntı: buldum ben makina yağı süreceğim.. daha iyi açılıyomuş öle sen de sür güneşim hem tüylenme de yapmıyomuş :çitos: Genişletmek için tıkla ... tereyağı sürsek nasıl olur. üstüne de bal 😀 esmer80' Alıntı: allah sizi ne yapsın emi gine işeme moduna giricez 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... hep bu hanzoruslerin yüzünden böyle olduk esmercim yoksa çok ciddi bir insandım ben . koca hayatı mahvetti beni 🙂 bal kavanozu' Alıntı: ben senden de zenginim kızım hemde benim kocam çok yakışıklı ve bana deli gibi aşıık naberr? Genişletmek için tıkla ... benim kocam da deli gibi aşık bana hatta sırf bu yüzden kafasında huniyle geziyor