vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.931 bal kavanozu' Alıntı: ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha: Genişletmek için tıkla ... HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA
bal kavanozu' Alıntı: ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha: Genişletmek için tıkla ... HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.932 lovefun' Alıntı: vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum Genişletmek için tıkla ... puh vallamı kız cektırrım ne olcekkk hatta okuyp hemen bıtrsem verrım bılem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama fotokopıde cok mantukluuu
lovefun' Alıntı: vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum Genişletmek için tıkla ... puh vallamı kız cektırrım ne olcekkk hatta okuyp hemen bıtrsem verrım bılem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama fotokopıde cok mantukluuu
etimelo Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.933 vatoz' Alıntı: efettttttttttttttttttttttttttttttt şişşşş aramızda kıssss Genişletmek için tıkla ... ben de aramızda kalsın dicektim ama esmer büyük puntolarla kırmızıyla yazmış, duydu artık herkes 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
vatoz' Alıntı: efettttttttttttttttttttttttttttttt şişşşş aramızda kıssss Genişletmek için tıkla ... ben de aramızda kalsın dicektim ama esmer büyük puntolarla kırmızıyla yazmış, duydu artık herkes 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
bal kavanozu Hamiş Melek 8 Nisan 2010 #5.934 archimim' Alıntı: kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀 Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: bende alıyım bari o zaman kusur kalmıyım
archimim' Alıntı: kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀 Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: bende alıyım bari o zaman kusur kalmıyım
A archimim Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.935 vatoz' Alıntı: ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d Genişletmek için tıkla ... ha kabak gene bana patladı. ben kocam hakkında konuşurum adam girip melekler mekanına bakmaz bile. baksa da 2 dk sonra geri kaçar vatoz' Alıntı: HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA Genişletmek için tıkla ... benimde kocam çok düşkündür bana sağolsun. öyle düşkün öyle düşkündür ki kalp krizi geçirsem ancak eve gelir
vatoz' Alıntı: ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d Genişletmek için tıkla ... ha kabak gene bana patladı. ben kocam hakkında konuşurum adam girip melekler mekanına bakmaz bile. baksa da 2 dk sonra geri kaçar vatoz' Alıntı: HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA Genişletmek için tıkla ... benimde kocam çok düşkündür bana sağolsun. öyle düşkün öyle düşkündür ki kalp krizi geçirsem ancak eve gelir
lovefun Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.936 vatoz' Alıntı: puh vallamı kız cektırrım ne olcekkk hatta okuyp hemen bıtrsem verrım bılem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama fotokopıde cok mantukluuu Genişletmek için tıkla ... Üniversitede biz hep öyle fotokopi çekerdik napcan parasızlık işte 😀
vatoz' Alıntı: puh vallamı kız cektırrım ne olcekkk hatta okuyp hemen bıtrsem verrım bılem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama fotokopıde cok mantukluuu Genişletmek için tıkla ... Üniversitede biz hep öyle fotokopi çekerdik napcan parasızlık işte 😀
esmer80 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.937 vatoz' Alıntı: ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: lovefun' Alıntı: vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: kargo parasını ben veririm kız
vatoz' Alıntı: ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: lovefun' Alıntı: vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: kargo parasını ben veririm kız
SinHa Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.938 vatoz' Alıntı: GIZLAR GÖBEMMMLEE TOTOMUM FOTOSUNU CEKTIM EMINIM MERAK ETMIYORSUNZDUR AMAAAAAAAAAAAAAA SIMDI KOYMAK ISTESEM BI SAAT TARIF ISTCM SIZDE:d KOYMAYIM DIMI 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... yok biz hiç merak etmiyoruz aslında ama ssen yine de ekle cnm belki bakarız 😛 sende benim gibi linkini ekle gitsin bende beceremedim ama ondan da kusur kalmadım yine 🙂
vatoz' Alıntı: GIZLAR GÖBEMMMLEE TOTOMUM FOTOSUNU CEKTIM EMINIM MERAK ETMIYORSUNZDUR AMAAAAAAAAAAAAAA SIMDI KOYMAK ISTESEM BI SAAT TARIF ISTCM SIZDE:d KOYMAYIM DIMI 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... yok biz hiç merak etmiyoruz aslında ama ssen yine de ekle cnm belki bakarız 😛 sende benim gibi linkini ekle gitsin bende beceremedim ama ondan da kusur kalmadım yine 🙂
Cosmopoli Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.939 Güneş hani sen diyodun ya ayakkabılarımı kocam giydiriyo diye Bende başladım ama giydirmiyo şimdilik sadece çıakrıyo
Güneş hani sen diyodun ya ayakkabılarımı kocam giydiriyo diye Bende başladım ama giydirmiyo şimdilik sadece çıakrıyo
zynpmrt Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.940 Kızlar 45 dakika sonra toplantıya gidicem üstelik kapalıçarşı tarafına son hazırlıklarımı yapmam lazım öpüyorum hepinizi akşama ancak dönerim herhalde
Kızlar 45 dakika sonra toplantıya gidicem üstelik kapalıçarşı tarafına son hazırlıklarımı yapmam lazım öpüyorum hepinizi akşama ancak dönerim herhalde