2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d

ha kabak gene bana patladı. ben kocam hakkında konuşurum adam girip melekler mekanına bakmaz bile. baksa da 2 dk sonra geri kaçar

HEHEHE SEN NEKDR ZENGINSIN BIZIM KADAR DEILSINDIR HERALDE BENM KOCAM GÖBEKLI KE VE ZENKİNN N BANADA COOOK DÜŞKÜNNN KUSURA BAKMAA AMAAAA

benimde kocam çok düşkündür bana sağolsun. öyle düşkün öyle düşkündür ki kalp krizi geçirsem ancak eve gelir

ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d

😛iha:😛iha:😛iha:
vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum

😛iha:😛iha:😛iha: kargo parasını ben veririm kız

GIZLAR GÖBEMMMLEE TOTOMUM FOTOSUNU CEKTIM EMINIM MERAK ETMIYORSUNZDUR AMAAAAAAAAAAAAAA SIMDI KOYMAK ISTESEM BI SAAT TARIF ISTCM SIZDE:d KOYMAYIM DIMI 🙂🙂

yok biz hiç merak etmiyoruz aslında ama ssen yine de ekle cnm belki bakarız 😛 sende benim gibi linkini ekle gitsin bende beceremedim ama ondan da kusur kalmadım yine 🙂

Kızlar 45 dakika sonra toplantıya gidicem üstelik kapalıçarşı tarafına son hazırlıklarımı yapmam lazım öpüyorum hepinizi akşama ancak dönerim herhalde