vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.921 etimelo' Alıntı: [ı][/ı] [ı]bebeğin kafası mı eziliyormuş pantalonla???[/ı] [ı]sen dün kocana kellik ilacı aramıyor muydun?[/ı] 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... efettttttttttttttttttttttttttttttt şişşşş aramızda kıssss
etimelo' Alıntı: [ı][/ı] [ı]bebeğin kafası mı eziliyormuş pantalonla???[/ı] [ı]sen dün kocana kellik ilacı aramıyor muydun?[/ı] 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... efettttttttttttttttttttttttttttttt şişşşş aramızda kıssss
bal kavanozu Hamiş Melek 8 Nisan 2010 #5.922 ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha:
ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.923 GIZLAR GÖBEMMMLEE TOTOMUM FOTOSUNU CEKTIM EMINIM MERAK ETMIYORSUNZDUR AMAAAAAAAAAAAAAA SIMDI KOYMAK ISTESEM BI SAAT TARIF ISTCM SIZDE:d KOYMAYIM DIMI 🙂🙂
GIZLAR GÖBEMMMLEE TOTOMUM FOTOSUNU CEKTIM EMINIM MERAK ETMIYORSUNZDUR AMAAAAAAAAAAAAAA SIMDI KOYMAK ISTESEM BI SAAT TARIF ISTCM SIZDE:d KOYMAYIM DIMI 🙂🙂
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.924 Cosmopoli' Alıntı: 15 mayısda kaçıyom aşkım Vınnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... ARKANA BILE BAKMA KISS:d
Cosmopoli' Alıntı: 15 mayısda kaçıyom aşkım Vınnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... ARKANA BILE BAKMA KISS:d
A archimim Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.925 bal kavanozu' Alıntı: ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha: Genişletmek için tıkla ... kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀
bal kavanozu' Alıntı: ya benim bu kitaptan felan haberim yok nerde satılıyo banada söyleyin nan çabuk nasıl kaçırıdm bunu bende alcam bende zenginim 😛iha: Genişletmek için tıkla ... kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.926 bal kavanozu' Alıntı: aynen benim kayınvalidede öyle diyo pantolonlarıma dar gelmiyomu rahat bişeyler giysene diyo bende diyorum bu lastikli onlara kalsa çuval gibi giyinicez Genişletmek için tıkla ... BENDE INAT ,İŞTE ONU GORCEM EHRZAMAN DAR GIYIYORMM PANTOLN BADII OH OLSN ONAAAA:d
bal kavanozu' Alıntı: aynen benim kayınvalidede öyle diyo pantolonlarıma dar gelmiyomu rahat bişeyler giysene diyo bende diyorum bu lastikli onlara kalsa çuval gibi giyinicez Genişletmek için tıkla ... BENDE INAT ,İŞTE ONU GORCEM EHRZAMAN DAR GIYIYORMM PANTOLN BADII OH OLSN ONAAAA:d
esmer80 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.927 archimim' Alıntı: hee kafasını ezmişim ama işin komik tarafı kızımın en büyük yeri de kafası esmer ben dün sabahtan sipariş verdim sen akşama doğru istediyse bugüne kalmış olabilir. ya da ben çok zenginim bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... hımmm peki öyle olsun zengin arkadaşım
archimim' Alıntı: hee kafasını ezmişim ama işin komik tarafı kızımın en büyük yeri de kafası esmer ben dün sabahtan sipariş verdim sen akşama doğru istediyse bugüne kalmış olabilir. ya da ben çok zenginim bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... hımmm peki öyle olsun zengin arkadaşım
Cosmopoli Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.928 Dur bende bakim zenginim ya eksik kalmamalıyımmm archimim' Alıntı: kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀 Genişletmek için tıkla ...
Dur bende bakim zenginim ya eksik kalmamalıyımmm archimim' Alıntı: kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, BEBEK BAKıM SORUNLARıNA MUCIZE ÇÖZÜMLER, bak bunu aldık zengin kavanoz 😀 Genişletmek için tıkla ...
vatoz Aktif Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.929 esmer80' Alıntı: 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d
esmer80' Alıntı: 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ulen buyuk yazmayım kocam görcek duycakkk sonna valla kuser bana hersey bıttı benım kelimidemı annatıyon dıye anlamaz adam archın kocasına neler soledıgınıııı falan fılannn:d:d:d:d
lovefun Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #5.930 vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum
vatoz kitabın gelince elh le bana fotokopi çektiriver şekerim. Neyse parası veririz artık orijinalini almaya para yok malum