Ben eve geldim şimdi... yattım, biraz hafifledi gibi sancım... Sanırım yatmam gerekiyormuş.. Çok korktum yaa.. Bi anda bayılacak gibi oldum...Siz zaten görmemişsiniz arada yazdığımı sanırsam..
Ben eve geldim şimdi... yattım, biraz hafifledi gibi sancım... Sanırım yatmam gerekiyormuş.. Çok korktum yaa.. Bi anda bayılacak gibi oldum...Siz zaten görmemişsiniz arada yazdığımı sanırsam..
Sista bu arada bizde de var uyuşmazlık, benimde yarın yapılacak testim... İğne yapacaklar sorun ortadan kalkacak... Bebişin kanı pozitif demekki sana geçmiş işte... Bi sonraki bebeğe bişi olmasın diye bütün çaba zaten.. Bide sana tabi.. Bi sorun yoktur bence.. Çok takma kafana... Bakalım benimki ne çıkacak.. bana 2 kere yapıldı, 2 side negatif çıktı. bakalım be sefer hayırlısı...
yanlışlık olacağını pek sanmıyorum canım abimle konuştum muhtemelen bebek Rh+ kan grubuna sahiptir ondan çağırmıştır konuşun bi dedi iğne olman gerekli dedi bu hafta mutlaka bunu biliyordum ama hep negatif çıktığı için bebeğinde Rh- olabileceğini düşünmüştük biz asıl risk ikinci bebekte oluyormuş galiba ayy bebişime bişey olmasında
bu handa hediyelik eşyalar var canım .bir çok dükkan da çinliler var zaten 🙂 işte bu 1 milyoncular varya onların toptan yeri orasıymış.ordan alıp satıyolarmış.bi dünya mağaza var. bak burası http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=528668
yanlışlık olacağını pek sanmıyorum canım abimle konuştum muhtemelen bebek Rh+ kan grubuna sahiptir ondan çağırmıştır konuşun bi dedi iğne olman gerekli dedi bu hafta mutlaka bunu biliyordum ama hep negatif çıktığı için bebeğinde Rh- olabileceğini düşünmüştük biz asıl risk ikinci bebekte oluyormuş galiba ayy bebişime bişey olmasında
[ı] yanlışlık olacağını pek sanmıyorum canım[/ı] [ı]abimle konuştum muhtemelen bebek rh+ kan grubuna sahiptir [/ı] [ı]ondan çağırmıştır konuşun bi dedi iğne olman gerekli dedi bu hafta mutlaka[/ı] [ı]bunu biliyordum ama hep negatif çıktığı için bebeğinde rh- olabileceğini düşünmüştük biz asıl risk ikinci bebekte oluyormuş galiba [/ı] [ı]ayy bebişime bişey olmasında[/ı]
ya canım sepetler 15 den başlıyo.20 25 hatta 35 e bile var.bencede al süsle daha ucuza gelir.biz tahtakaleden 5 liraya şu tahta beşiklerden aldık.işte etrafını kurdale boncuk falan süsliycez.süsleyince koyarım.hem de kızım ilerde büyüyünce bebeklerini sallar dedik.düz bir bir sepet yada arabalarda çok moda.minik bebek arabası etrafına bi kurdale geçirmişler 20den başlıyo en küçüğü