elh Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.361 arceya' Alıntı: ahahahha o her daim hakediyo bunları yivrum :zuha: :çapkın: Genişletmek için tıkla ... :n028: asyam21' Alıntı: elhhh bılıoymusun benım aklım da hala nınıde Genişletmek için tıkla ... ailemiseviyorum sitesinden yapıver yırurum dün yaptığım linki bulamıyom Allure' Alıntı: Canim benim yaa Zaten ne varsa sende var samimi soyluyorum. Baksana elhamranin eline kalsak vay halimize. 😱lmadı: Genişletmek için tıkla ... kıs allurem bak cok fena yaparım seni
arceya' Alıntı: ahahahha o her daim hakediyo bunları yivrum :zuha: :çapkın: Genişletmek için tıkla ... :n028: asyam21' Alıntı: elhhh bılıoymusun benım aklım da hala nınıde Genişletmek için tıkla ... ailemiseviyorum sitesinden yapıver yırurum dün yaptığım linki bulamıyom Allure' Alıntı: Canim benim yaa Zaten ne varsa sende var samimi soyluyorum. Baksana elhamranin eline kalsak vay halimize. 😱lmadı: Genişletmek için tıkla ... kıs allurem bak cok fena yaparım seni
L leach Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.362 sista' Alıntı: kızlar ya bende kan uyuşmazlığı vardı bu zamana lkadar hep negatif çıkıyodu testlerde şimdi dr aradı pozitif çıkmış sonucum 🙁 böle olan varmı??? Genişletmek için tıkla ... bende de var kan uyuşmazlığı ama daha bişi çıkmadı. ne dedi dr peki?
sista' Alıntı: kızlar ya bende kan uyuşmazlığı vardı bu zamana lkadar hep negatif çıkıyodu testlerde şimdi dr aradı pozitif çıkmış sonucum 🙁 böle olan varmı??? Genişletmek için tıkla ... bende de var kan uyuşmazlığı ama daha bişi çıkmadı. ne dedi dr peki?
celinee Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.364 elh' Alıntı: anna dur celin sen hazırdın atlamısım yazmayı haftanın en şuh karısı...celnnn Genişletmek için tıkla ... ay canım sağol.. Evet öyleyim di mi yaww.. Kızlar bana bişi oluyoo, sancı gibi bişi... İzin alıp eve gideyim diyorum.. Hadi görüşemezsek öpüldünüz...
elh' Alıntı: anna dur celin sen hazırdın atlamısım yazmayı haftanın en şuh karısı...celnnn Genişletmek için tıkla ... ay canım sağol.. Evet öyleyim di mi yaww.. Kızlar bana bişi oluyoo, sancı gibi bişi... İzin alıp eve gideyim diyorum.. Hadi görüşemezsek öpüldünüz...
sista Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.365 leach' Alıntı: bende de var kan uyuşmazlığı ama daha bişi çıkmadı. ne dedi dr peki? Genişletmek için tıkla ... YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım
leach' Alıntı: bende de var kan uyuşmazlığı ama daha bişi çıkmadı. ne dedi dr peki? Genişletmek için tıkla ... YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım
Allure Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.366 elh' Alıntı: kıs allurem bak cok fena yaparım seni Genişletmek için tıkla ... 😛iha:
elh Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.367 arceya' Alıntı: sapık kadın yanlış yazmışsın şöle olcak; -elma yir misin -yoh yimem, sen muz yirsen buyur gel hahhaahh Genişletmek için tıkla ... ay doru nan dae' Alıntı: sana öle mi didiler Genişletmek için tıkla ... bu bünyeye bu laf denirmi yahu accuk gezip gelcem kızlar
arceya' Alıntı: sapık kadın yanlış yazmışsın şöle olcak; -elma yir misin -yoh yimem, sen muz yirsen buyur gel hahhaahh Genişletmek için tıkla ... ay doru nan dae' Alıntı: sana öle mi didiler Genişletmek için tıkla ... bu bünyeye bu laf denirmi yahu accuk gezip gelcem kızlar
bal kavanozu Hamiş Melek 7 Nisan 2010 #5.368 sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... o nerde çıkıyo ki öyle uyuşup uyuşmadığı ben anlamadım bana hiç öyle bişeyden bahsetmedide
sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... o nerde çıkıyo ki öyle uyuşup uyuşmadığı ben anlamadım bana hiç öyle bişeyden bahsetmedide
L leach Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.369 sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... merak ettim şimdi, bana da haber ver hemen...
sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... merak ettim şimdi, bana da haber ver hemen...
etimelo Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.370 sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... sistaaam sıkma canını Gebelikte kan uyuşmazlığı hamilelikte neler yapılması gerekir gebelikte kan uyuşmazlığı sorunları tedavi yolları
sista' Alıntı: YARIN SAKİN Bİ SAATTE GEL KONUŞALIM DEDİ OFF CANIM SIKILDI YAA önceden hep negatif çıkıyodu sonuçlarım Genişletmek için tıkla ... sistaaam sıkma canını Gebelikte kan uyuşmazlığı hamilelikte neler yapılması gerekir gebelikte kan uyuşmazlığı sorunları tedavi yolları