haftanın ara bulurken kahrolanı...dae haftanın 'neyse ya' sı ....ösge haftanın deneme sınavı....vatoz haftanın celb kağıdı eline geçeni...archi haftanın düzenli .ıçabileni...etmelo haftanın küfürbazı....sistamsı uklamsı haftanın onaycı başısı...pembik haftanın ben demiştmi...zeynep haftanın bi türlü sıfat bulunamayanı...cosmo haftanın doğum günü çocuuu....asfa
Benim kide öleydi 🙂 ilk diyetisyene gittiğimde 23 şubatta 12 kilo almıştım daha sonra diyete başlayınca 1 kilo verdim ve şimdi hala 12 kilodayım yani diyeti harfiyen uygulayınca gerçekten almadım zaten kızcağızda en fzla 4 kilo alaırsın daha demişti sanırım da öle olacak
ben tatlı hastasıydım son aylarda cok kılo alınıyo dedıler tatlıyı kıstım bıraz
ama cocugumuz bebegımızle tak basımıza ılgılenıcez kıloları verırız gıbı gelıo bana
en azından ümıt edıyorum
dogru dıyon yawrım ama az kaldı 2 hafta sonra ısteselerde kaldırmam bı yerımı koltuktan paso yatcam yıcem
bu arada ben kulkedısı olsam camdan ayakkabı gıysem patlatırım valla ben o cam ayakkabıyı bu davul gıbı ayaklarla, kaçtı benım prens desenıze patlıcan dolması gıbı oldu barnaklarım çunku