haftanın ara bulurken kahrolanı...dae haftanın 'neyse ya' sı ....ösge haftanın deneme sınavı....vatoz haftanın celb kağıdı eline geçeni...archi haftanın düzenli .ıçabileni...etmelo haftanın küfürbazı....sistamsı uklamsı haftanın onaycı başısı...pembik haftanın ben demiştmi...zeynep haftanın bi türlü sıfat bulunamayanı...cosmo haftanın doğum günü çocuuu....asfa
haftanın ara bulurken kahrolanı...dae haftanın 'neyse ya' sı ....ösge haftanın deneme sınavı....vatoz haftanın celb kağıdı eline geçeni...archi haftanın düzenli .ıçabileni...etmelo haftanın küfürbazı....sistamsı uklamsı haftanın onaycı başısı...pembik haftanın ben demiştmi...zeynep haftanın bi türlü sıfat bulunamayanı...cosmo haftanın doğum günü çocuuu....asfa
selam tatlım fazla yorma kendini fırsat buldukçada ara bi selam ver de merak etmeyelim haa sen sadece eşyaların yerini göster onlar yerleştirsin yorulma yani
sagolun kızlar işler bıtınce sıze bı dunya resım koyucam, mutfak bebek cicilerı odası göbegımın resmı , resme bogucam sizi.
yogurt çorbamdan yaptım içicem şimdı, tarıfını vermışımdır belkı ama bıdaha vereyım bol bol yapın için şifa niyetıne,
150 gr cıvarı etlerı bi tencerede suda haşlayın ,etlerı pişince ıçınden alın rondoda çekın, et suyuna biryerde çırptıgınız yogurt ve ıkı yemek kaşıgı unu yavaş yavaş ekleyın yarım limon sıkın tuz koyun, hamıle olmasak et bulyon koyun derdım çok guzel oluyo, sonra etlerı de ekleyın karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirin. kısık ateşte 10 dk daha pişirin. ısteyen sarmısak ta eklesın harıka oluyor. afıyet bebeklerımıze