minerva Hamiş Melek 7 Nisan 2010 #5.251 ben yemegimi yedim geldim...off doymuyorum yaa bu diyet yetmiyo bana doktora gidince ilave istiycem
mislina1903 Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.252 minerva' Alıntı: ben yemegimi yedim geldim...off doymuyorum yaa bu diyet yetmiyo bana doktora gidince ilave istiycem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım sendede şeker vardı değil mi ne yiyorsun ki yemeklerde ben bir tatlı yiyememekten birde her 3 saatte birşey yemek zorunda olmaktan şikayetçiyim
minerva' Alıntı: ben yemegimi yedim geldim...off doymuyorum yaa bu diyet yetmiyo bana doktora gidince ilave istiycem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım sendede şeker vardı değil mi ne yiyorsun ki yemeklerde ben bir tatlı yiyememekten birde her 3 saatte birşey yemek zorunda olmaktan şikayetçiyim
arceya Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.255 elh' Alıntı: bu cuma haftanın enlerini unuttuk he Genişletmek için tıkla ... aa evet nan hadi haftanın enlerini yaz
elh' Alıntı: bu cuma haftanın enlerini unuttuk he Genişletmek için tıkla ... aa evet nan hadi haftanın enlerini yaz
Allure Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.256 arceya' Alıntı: aa evet nan hadi haftanın enlerini yaz Genişletmek için tıkla ... Efetttt. :d045:
asfada Hamiş Melek 7 Nisan 2010 #5.258 elh' Alıntı: bu cuma haftanın enlerini unuttuk he Genişletmek için tıkla ... EFET UNUTTUKKKKKK
arceya Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #5.260 elh' Alıntı: beraber yazak olmamı:d045: Genişletmek için tıkla ... olmazz o senin gürevin