2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canim ya bende kilo alirim insAllah diye cok umit ettim 10 kilo aldim ama bi isime yaramadi.
Birde herkes hic karnin yok, hic kilo almamisin, bebek cok zayiftir felan diyor iyicene sinir oluyorum.

ne alakası var kız, bebek senınle bırlıkte şişmanlamıyor kı o free takılıyor merak etme. ben 5,5 kılo aldım başından berı bebeğim normal sınırlarda kılo alımını surduruyor, benım doktorum dıyor kı bebekler asalak gıbıdır kanını emer yıne beslenır sakın korkma.

Kızlar ya... Ne oldu bana bilmiyorum ama bir hüzün çöktü içime.. Dokunsalar ağlayacağım...

tutma içinde bögur kuzum, akıt gıtsın.

bende gereksız sezeryandan çok korkuyorum ama dıkışlerımın halı ıyı gıtmıyor ne yazık kı mecbur sezeryan olucam. İnşallah gönlune göre bır doktor bulursun canım

Canim ya bende kilo alirim insAllah diye cok umit ettim 10 kilo aldim ama bi isime yaramadi.
Birde herkes hic karnin yok, hic kilo almamisin, bebek cok zayiftir felan diyor iyicene sinir oluyorum.

Halt etmişler onlar benim bir arkadaşım 30 kilo aldı bebek doğdu 2,3 kg annem 11 kilo ile doğuma gitmiş ben3.8 kg doğmuşum önemli alan kendine nekadar aldığın değilki bebeği nasıl beslediğin

Bende sordum bugün sigorta şirketine siz faturayı yollarsını ve doktorunuzun prof olduğunu belirtirsiniz oana göre incelenir ödeme ona göre yapılabilinir dediler bakalım yaşayarak öğrenecem

içine daldıkça yeni yeni şeyler çıkıyor böyle sigorta işlerinde maalesef... Bakalım beni neler bekliyor bi araştırıp göreyim ben de

sorma şekerim ben göya acayip araştırmıştım yaptırmadan ama evdeki hesap çarşıya uymadı keşke yapıkredi ile anlaşsaydım diyorum sırf bekleme süresi kısa diye allianzla anlaşmak zorunda kaldım

Bende sordum bugün sigorta şirketine siz faturayı yollarsını ve doktorunuzun prof olduğunu belirtirsiniz oana göre incelenir ödeme ona göre yapılabilinir dediler bakalım yaşayarak öğrenecem

ya aslında ısteseler neler yaparlar, şöyle yapabılırsın belkı normal dogum ıste, eger sezeryana alırlarsa zorunlu durum gerekıyor dıye belge ımzalat, zorunlu durum oldugu ıçın prof yaptı dogumumu dersın. bence bu şekılde olur.