2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Analarimiz da boyle miydi bilmiyorum ki yoksa birtek biz mi boyle curuguz.

Biz çürüğüz canım annem habire söyleniyor ben hiç böyle hamilelik görmedim ben doğuma gitmeden temizlik yaptım bir hafta önce seyahatteydim kuzenimin nişanında göbek attım hiç biyerim ağrımadı diyip duruyor. Bende ona ama ozamanlar bizim gibi hormonlu şeyler yemiyodunuz hava kirli değildi stres yoktu diyorum susuyor.

Bu arada göbüşün için yorum yaptım diğer topiğe fındık yutmuş solucan gibisin hayalimdeki hamileleik diye maaşallah canım 🙂

Doktoruna güvenmen çok önemli canım ama değiştirme gibi bi kararın varsa bence iyi araştır ama fazla da vaktimiz yok artık

nasıl yani misafir hekim ücretini de mi karşılamıyor senin sigortan

Karşılıyor canım okadarda değil. Ama bu misafir hekim ücretleri hastanenin kendi starff doktoruna verdiği ücret üzerinden karşılanıyormuş.Yani atıyorum beni doğum yapacağım hastanenin doktoruna gitsem hastane doktor ücreti olarak 2.000 TL diyorsa benim kendi doktorumada okadar veriyorlarmış. Ama eğer benim doktorum daha fazla para isterse aradaki farkı ben karşılıcakmışım. Benim doktor nekadar isticek bilmiyorum hastanenin tarifesi kdv dahil 1.950 TL miş ama benim doktor prof ve anabilim dalı başkanı daha fazla isteyebilir bu haftasınu sorucam bakalım

pişt aşağıdakiler çıksanıza yukarı.

Bu arada bebek paketini stella senmi sormuştun bugün. Detaylı olarak öğrendim meyersem bebek paketi dedikleri şey sadece bebeğin ilk kontrolleri ve doktorun doğuma girmesi değilmiş bebeğin hastanede konaklaması ve bakım hizmetiymiş. Yani sigorta bebek kontrollerini karşılasa bile eksta bebek ücreti alınabiliyormuş bakım masrafları için o yüzden bu konuyu iyi araştırmak gerekiyor. Bİlginizeeeeeee

Bu arada göbüşün için yorum yaptım diğer topiğe fındık yutmuş solucan gibisin hayalimdeki hamileleik diye maaşallah canım 🙂

Canim ya bende kilo alirim insAllah diye cok umit ettim 10 kilo aldim ama bi isime yaramadi.
Birde herkes hic karnin yok, hic kilo almamisin, bebek cok zayiftir felan diyor iyicene sinir oluyorum.

benım amelıyatımda da böyle bır şey oldu canım, ben bursa acıbadem hastanesınde oldum amelıyatımı doktorum da aslında hastanenın profosoruydu ama fark ıstedıler, prof farkı bende sıgortama belge sundum benım amelıyatım 13 saat surecek bu amelıyatı sadece prof. yapabılır dıye belırttım ve farkı sıgortam ödedı. yanı lukse degıl zorunluluğa gırdı prof talebım. böyle durumlarda sıgorta öduyor dr farkını.

içine daldıkça yeni yeni şeyler çıkıyor böyle sigorta işlerinde maalesef... Bakalım beni neler bekliyor bi araştırıp göreyim ben de

sagol zeynepcim...

allurecim bebeğin kolunu mu kırmış doktor, kafasını kırarım bende o doktorun valla.

Evet canim kuzenimin yakin tanidiginda olmus yani uyduruk bi hikaye degildir.
Ki zaten onceleri de yazdim sezeryan'a bos yere alabilir diye hep endisem vardi.
Onceki doktorumdan da bu yuzden ayrildim, birde don duratliydi hic konusmuyordu.
Sadece iste simdilik bir umut o hastaneye gecersem akrabam bu konuda agirligini koyarsa.