sağol canım evet yıllardır belki bu kadar uyku uyumadım desem yalan olmaz yarın giderim sanırım artık iyi hissetmezsen kendini gelme felan dediler ama bakalım
off offf evde çok iş var kızlar yarın tutuşçak biryerlerım ben oturdum kalkamıyom hala. evi temızlıcem, yemek yapcam, kuaföre gıtmem lazım kaşlarım gözume gircek yakında ama içimden heç bişey yapmak gelmıyo hep yatayım ıstıom
Ayy sorma bende de tembellik diz boyu... Dolapları yaptırdık eşim yerleştirdi herşeyini benimkiler duruyor daha.. Bebekin eşyalarının etiketlerini çıkartmaya başlamıştım onu da yarıda kestim. Beyanname dönemi güya homeoffıce yaptım ama onlarla da ilgilenmiyorum bu aralar.
Valla kocam beni hem evden hem de işten kovcak sanırım.
Kalcam el kadar bebemle sokaklarda
Ayy sorma bende de tembellik diz boyu... Dolapları yaptırdık eşim yerleştirdi herşeyini benimkiler duruyor daha.. Bebekin eşyalarının etiketlerini çıkartmaya başlamıştım onu da yarıda kestim. Beyanname dönemi güya homeoffıce yaptım ama onlarla da ilgilenmiyorum bu aralar.
Valla kocam beni hem evden hem de işten kovcak sanırım.
Kalcam el kadar bebemle sokaklarda
QUOTE=lovefun;489180]ben mağazadan alcam sanırım internette bi bakiim dedim başım döndü.
Makas, biberon, emzik vs. hepsini toplu bi yerden alıp çıkacam artık[/QUOTE]
bende şimdı bakıyorum ortalama fıyatları aynı gibi, magazadan toplu almak daha az uğraştırıcı galıba hakllısın