2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun kavanoz. sen dün de üşüttüm diyordun zaten.,diikat et kendine bol bol meyva ye

başınız sağolsun gülkusuru . bencede gitmemen iyi olmuş. bebekler hemen huzursuz oluyorlar öyle ortamlarda

sağolunm hepiniz gül kurusu seninde başın sağolsun ben akşam 5 e kadar yattım sadece kahvaltı için yarım saat kalktım sabah o kadar bugün nasıl geçti anlamadm inşallah çabuk toparlanırım ya

Basiniz sagolsun canim ya.

Başın sağolsun gülkurusu, gitmemekle ii etmişsin. Sen üzüliünce kızn da üzülür

sagolun kızlar,mekanı cennet olsun inşaallah. gıdemedım evde bıle çok uzuldum, biz o yaşlara ne cabuk geldık, önce herkes evlenmeye başladı sonra çocuk haberlerı almaya başladık şimdı yavaş yavaş anne baba kayıpları başladı, ALLAHım ailelerımıze uzun saglıklı omurler versın

yarın annem,teyzem ve kuzenım gelıyor temızlıge. mutfagımın temızlenmiş yerleşmış halının resmını eklıcem kızlar sıze, kıyafetlerını yıkıcaz kızımın gecelıgımı alcaz, dogum çantası hazırlıcaz kısmetse.

slm kızlar, eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, eşim bu gece orada olacak ben gıdemedım uzulurum dıye, geceyarısına kadar yalnızım evde.

başınızsağolsun canım... Gitmemekle iyi yapmışsın..Zaten oldukça duygusal dönemdeyiz.. Üzüleceğimiz yerlerde olmamakta fayda var.

bugün çok hastaydım kızlar bütün gün evde yattım işede gidemedim sabahtan akşama kadar uyumuşum resmen 5i geçiyodu kalktım duş felan aldm biraz toparlanabildim neler kaynattınız bugün

Geçmiş olsun!! Ne oldu sana cicim... Ben bugün çok yoğundum, kızlar kaynatmış bişiler şimdi okuyacağım ben de...

gulkurusu basıınız sağolsun canım..

kavanozum çok geçmiş olsun, dinlenmişsin iyi yapmıssın.. imkanın varsa yarın da gitme de iyi bir toparlan..

sagolun kızlar, dostlar sagolsun..

off offf evde çok iş var kızlar yarın tutuşçak biryerlerım ben oturdum kalkamıyom hala. evi temızlıcem, yemek yapcam, kuaföre gıtmem lazım kaşlarım gözume gircek yakında ama içimden heç bişey yapmak gelmıyo hep yatayım ıstıom