bugün çok hastaydım kızlar bütün gün evde yattım işede gidemedim sabahtan akşama kadar uyumuşum resmen 5i geçiyodu kalktım duş felan aldm biraz toparlanabildim neler kaynattınız bugün
sağolunm hepiniz gül kurusu seninde başın sağolsun ben akşam 5 e kadar yattım sadece kahvaltı için yarım saat kalktım sabah o kadar bugün nasıl geçti anlamadm inşallah çabuk toparlanırım ya
sagolun kızlar,mekanı cennet olsun inşaallah. gıdemedım evde bıle çok uzuldum, biz o yaşlara ne cabuk geldık, önce herkes evlenmeye başladı sonra çocuk haberlerı almaya başladık şimdı yavaş yavaş anne baba kayıpları başladı, ALLAHım ailelerımıze uzun saglıklı omurler versın
bugün çok hastaydım kızlar bütün gün evde yattım işede gidemedim sabahtan akşama kadar uyumuşum resmen 5i geçiyodu kalktım duş felan aldm biraz toparlanabildim neler kaynattınız bugün
off offf evde çok iş var kızlar yarın tutuşçak biryerlerım ben oturdum kalkamıyom hala. evi temızlıcem, yemek yapcam, kuaföre gıtmem lazım kaşlarım gözume gircek yakında ama içimden heç bişey yapmak gelmıyo hep yatayım ıstıom