2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün çok hastaydım kızlar bütün gün evde yattım işede gidemedim sabahtan akşama kadar uyumuşum resmen 5i geçiyodu kalktım duş felan aldm biraz toparlanabildim neler kaynattınız bugün

bugün çok hastaydım kızlar bütün gün evde yattım işede gidemedim sabahtan akşama kadar uyumuşum resmen 5i geçiyodu kalktım duş felan aldm biraz toparlanabildim neler kaynattınız bugün

çok geçmiş olsun cnm hayırdır bi problem yok umarım
bişeyy kaynatamadık adam akıllıııı kopup durdu devamlı
erken saatte dağıldıkkkkkkkkk hepimiz

slm kızlar, eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, eşim bu gece orada olacak ben gıdemedım uzulurum dıye, geceyarısına kadar yalnızım evde.

geçmiş olsun kavanoz. sen dün de üşüttüm diyordun zaten.,diikat et kendine bol bol meyva ye

slm kızlar, eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, eşim bu gece orada olacak ben gıdemedım uzulurum dıye, geceyarısına kadar yalnızım evde.

başınız sağolsun gülkusuru . bencede gitmemen iyi olmuş. bebekler hemen huzursuz oluyorlar öyle ortamlarda

sağolunm hepiniz gül kurusu seninde başın sağolsun ben akşam 5 e kadar yattım sadece kahvaltı için yarım saat kalktım sabah o kadar bugün nasıl geçti anlamadm inşallah çabuk toparlanırım ya