A archimim Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.051 pembik' Alıntı: kızlar aöf.te soruları vermişler ben de cvp anahtarını almıştım sonuçlarım süper en kötü gecen dersim bile 50 en ortalama 70-80 civarı almışım diğerlerinden de darısı sınava giren arkadasların basına olsun Genişletmek için tıkla ... ooo süper valla.kzının şansı sana vurdu bak arceya' Alıntı: nooldu düzeldi mi Genişletmek için tıkla ... denemeeeee düzelmiş sanırsam
pembik' Alıntı: kızlar aöf.te soruları vermişler ben de cvp anahtarını almıştım sonuçlarım süper en kötü gecen dersim bile 50 en ortalama 70-80 civarı almışım diğerlerinden de darısı sınava giren arkadasların basına olsun Genişletmek için tıkla ... ooo süper valla.kzının şansı sana vurdu bak arceya' Alıntı: nooldu düzeldi mi Genişletmek için tıkla ... denemeeeee düzelmiş sanırsam
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.052 pembik' Alıntı: sağol kuşum sen almamışmıydın cvplarını ben allahtan aldım da 1 ay beklemekten kurtuldum Genişletmek için tıkla ... yok cnm ya ben kendımı wc ye zor attm altıma kacrdımyaaa
pembik' Alıntı: sağol kuşum sen almamışmıydın cvplarını ben allahtan aldım da 1 ay beklemekten kurtuldum Genişletmek için tıkla ... yok cnm ya ben kendımı wc ye zor attm altıma kacrdımyaaa
A archimim Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.053 vatoz' Alıntı: [/B][/COLOR] yok cnm ya ben kendımı wc ye zor attm altıma kacrdımyaaa Genişletmek için tıkla ... aman aklını kaçırma da altına kaçır 😛iha:
vatoz' Alıntı: [/B][/COLOR] yok cnm ya ben kendımı wc ye zor attm altıma kacrdımyaaa Genişletmek için tıkla ... aman aklını kaçırma da altına kaçır 😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.055 archimim' Alıntı: aman aklını kaçırma da altına kaçır 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha: bişi olmazzzz
archimim' Alıntı: aman aklını kaçırma da altına kaçır 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha: bişi olmazzzz
lovefun Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.059 elh yazzdım 2 defa göbüşüne yazı atıp duruyo bi de buraya yazayım barii maşallah göbüşüne de gerçekten bi şişmişin bi şişmişinnn
elh yazzdım 2 defa göbüşüne yazı atıp duruyo bi de buraya yazayım barii maşallah göbüşüne de gerçekten bi şişmişin bi şişmişinnn
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.060 elh' Alıntı: göbüşü koydum topike Genişletmek için tıkla ... lınk atsan bulamadım yafs🙁