sista Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.001 vatoz' Alıntı: yarasın dunurum dunde ben heves ettım aldımm ınan yedım ıfadesız kaldım cunku tatsız bişeydı hıc bişi anlamadım yanı azck tadı olsa ıdare etcktm ama bastım kufuru osınrle ama ıcımden Genişletmek için tıkla ... benim yidiğim güzeldi 😱rkide:
vatoz' Alıntı: yarasın dunurum dunde ben heves ettım aldımm ınan yedım ıfadesız kaldım cunku tatsız bişeydı hıc bişi anlamadım yanı azck tadı olsa ıdare etcktm ama bastım kufuru osınrle ama ıcımden Genişletmek için tıkla ... benim yidiğim güzeldi 😱rkide:
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.002 celinee' Alıntı: Bizde bi arkadaşa doom günü yaptık.. Pasta yidik... Genişletmek için tıkla ... iiiya sanada afıyet olsun yarasın habıre yedıklerınızı söluyonz ben bı desem yediklerimi gorursunzzz sizzzzz:n028: Son düzenleme: 6 Nisan 2010
celinee' Alıntı: Bizde bi arkadaşa doom günü yaptık.. Pasta yidik... Genişletmek için tıkla ... iiiya sanada afıyet olsun yarasın habıre yedıklerınızı söluyonz ben bı desem yediklerimi gorursunzzz sizzzzz:n028:
lovefun Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.003 çin çinnnnn de mi sana bişey hatırlatmıyor vatoz Bizim arkadaş çevresinde çok yaygındı da
*STELLA* Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.005 etimelo' Alıntı: bir de mastit var dimi, dayım veteriner, hep köylere giderdi ineğin memesi mastit olmuş diye Genişletmek için tıkla ... ben bunu yeni duydum
etimelo' Alıntı: bir de mastit var dimi, dayım veteriner, hep köylere giderdi ineğin memesi mastit olmuş diye Genişletmek için tıkla ... ben bunu yeni duydum
elh Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.006 lovefun' Alıntı: çin çinnnnn de mi sana bişey hatırlatmıyor vatoz Bizim arkadaş çevresinde çok yaygındı da Genişletmek için tıkla ... hah bak takipçileri nasıl belli oluyo
lovefun' Alıntı: çin çinnnnn de mi sana bişey hatırlatmıyor vatoz Bizim arkadaş çevresinde çok yaygındı da Genişletmek için tıkla ... hah bak takipçileri nasıl belli oluyo
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.007 etimelo' Alıntı: 😛iha:😛iha: nan annenlerle açılacak kanal değildi o 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ide evde tek bı tv var osatttede anamlrda hakımıyet napaym hanı kanal degstrrkende denk gelemdık heç🙁 cok sey kacırdım dimi gıslar😛iha:
etimelo' Alıntı: 😛iha:😛iha: nan annenlerle açılacak kanal değildi o 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ide evde tek bı tv var osatttede anamlrda hakımıyet napaym hanı kanal degstrrkende denk gelemdık heç🙁 cok sey kacırdım dimi gıslar😛iha:
lovefun Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.008 vatoz' Alıntı: ide evde tek bı tv var osatttede anamlrda hakımıyet napaym hanı kanal degstrrkende denk gelemdık heç🙁 cok sey kacırdım dimi gıslar😛iha: Genişletmek için tıkla ... Video : tutti frutti - Vidivodo al canım bi yerin şişmesinnnn
vatoz' Alıntı: ide evde tek bı tv var osatttede anamlrda hakımıyet napaym hanı kanal degstrrkende denk gelemdık heç🙁 cok sey kacırdım dimi gıslar😛iha: Genişletmek için tıkla ... Video : tutti frutti - Vidivodo al canım bi yerin şişmesinnnn
vatoz Aktif Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.009 lovefun' Alıntı: çin çinnnnn de mi sana bişey hatırlatmıyor vatoz Bizim arkadaş çevresinde çok yaygındı da Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: hah bak takipçileri nasıl belli oluyo Genişletmek için tıkla ... yok be valla onlarıda bılmıyorum 🙁 bildgim tek çin çinnnnn çin çin işte kadeh tokuştrrkene solenrya fılmlerde😛iha:
lovefun' Alıntı: çin çinnnnn de mi sana bişey hatırlatmıyor vatoz Bizim arkadaş çevresinde çok yaygındı da Genişletmek için tıkla ... elh' Alıntı: hah bak takipçileri nasıl belli oluyo Genişletmek için tıkla ... yok be valla onlarıda bılmıyorum 🙁 bildgim tek çin çinnnnn çin çin işte kadeh tokuştrrkene solenrya fılmlerde😛iha:
A archimim Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #5.010 meloş bu mastit ne gızzzz benimde memem mastit mi oldu ne oldu. her biri 5 kg geliyor😛iha: