bende sendenim canım abim ortaokulu bitirir bitirmez dışarı okumaya gitti gidiş o gidiş ünv. bitene kadar hiç beraber olamadık yazları sadece ondada kısa süreli bende hep tek çocuk gibiydim evimizde şehir dışında site deydi offf ne canım sıkılırdı bi arkadaşım vardı onla vakit geçirirdik ama ben genelde hep yannızdımmm
hep bana kardeş yapın deyim durdum.. annemler de yok yok dedi.. şimdi annıyom nan zaten ben 14 sene sonra kazara olmuşum bide bitane daha yaparlar mı mannaklar mı :çitos:
şimdi şöyle oluyor
aslında ilk üye olurkene küçük harfle oldum
ama site yönetimi siz çok zenginsiniz olmaz böyle küçük harfleri size yakıştıramayız dediler
bende önemli olan zenginlik değil mühim olan savaroski taşları dedim
ama dinlemediler büyüttüler harfleri 😛iha:
benimkisi sinemada coşmuştu hele müziklerde inanılmaz tepkiler verdi esim de diyor anası gibi oynak olacak bu kız 😛iha: eyvah eyvah.ı izledik.ay simdi korkudan sinemaya da gidemiyorum acaba raahtsız mı oldu yoksa hoşuna mı gitti çözemedik çünkü
hani tuttu furuttide karıların meme uçları yıldızlarla kapatılıyoduya şitellanın yıldızlarıda o annama geliyomuş başta ve sondaki öle didi bana özelden
şimdi şöyle oluyor aslında ilk üye olurkene küçük harfle oldum ama site yönetimi siz çok zenginsiniz olmaz böyle küçük harfleri size yakıştıramayız dediler bende önemli olan zenginlik değil mühim olan savaroski taşları dedim ama dinlemediler büyüttüler harfleri 😛iha:
hani tuttu furuttide karıların meme uçları yıldızlarla kapatılıyoduya şitellanın yıldızlarıda o annama geliyomuş başta ve sondaki öle didi bana özelden