bizimkisi de belli etmiyor ama bence etkileniyor.. Dün akşam masal anlattı oğluna mesela... Biraz ayıp şeyler öğretiyoo oğlana ama... Bi ara anlatayım size de
çevremde anlaşamayan kızkardeş örnekleri cok ama gene de 2 kız kardeş olmak apayrı birşey diye düşünmekteyim ben.. benden binlerce km uzaktaki ablamla burada yakınımdaki abimden cok daha yakınım herşeyimi rahatlıkla paylaşabiliyorum aynı cinsten olmanın rahatlığı ile.bir de kadın kadını her zmn daha iyi anlıyor.
biz de hep beraber gidiyoruz ama öyle aman aman babalık heyecanı sarmış değil valla görse de gülse de fark etmez önce bir ayy kızım falan diyor sonra geciyor benim gibi saatlerce etkisinde kalmıyor boşver gelmesin daha iyi yani.orda da sinir ederdi seni.biz ctsileri gidiyoruz genelde o acıdan sorun olmuyor hatta cuma gelmene gerek yok falan dedim ama gelmiş gene de allahtan da gelmiş nst'ye bağladılar beni meyvesuyu aldı yanımda kaldı korktum çünkü ben çok yalnız gitmemişim iyiki.. ya ben size dedimmi cuma gittiğimde bizimkisi hıçkırıyordu
eğer ben bu işi kıvıramazsam yuh bene yada herif kakladı ha buarada içinden bi de hediye cıktı minik bi cüzdan içini açıyon ayna ve yüzüklük çıkıyo aferüm
ayy bir arkadaşımı hatırlattı bana ilk aylar daha midem bulanmazken hiç sorup durdu bana miden bulanmıyormu yok diyorum daha dur görceksin diyor bana bulandı ama öyle beni aşırı derecede rahatsız edecek boyutta değil.sonra baktı bulantı işi olmadı daha dur ne bacak ağrısı cekeceksin ne bel ağrısı neler olacak görceksin dedi henüz öyle aşırı olmadı.gecen sordu pek bir rahatsızlığım yok simdilik dedim.sen doğur o zmn görceksin dedi kız bana yaaaaaa
biliyorum ben bu modeller hep böyle bende de var çünkü bu tipten bir arkadaş dangalak çok biliyorya birinin çocuğu hastalansa ay şöyle yapın şu ilacı alın lan diycem önce sen 3,5 yaşına kadar emzirdin çocuğunu ama hala günde 2 paket sigara içiyordun kış oldumu doktordan çıkamıyo sebebini söylesen daha neler diyo hamileyken doktoruna sormuş günde 1,2 tane iç bişey olmaz demiş hay sanada sana o lafı diyen doktora da diyecen ama olmuyo işte arkadaşşş
hay allahım çok bilmişlik işte
seminerde konuşan kadın doğum doktoru
günde 1-2 tane izin verme diye birşeyi kesinle kabul etmiyorum, söyleyen meslek taşlarımada inanımoyurm,
nasılsa doktor izin verdi falan diye hiç kendinizi kandırmayın
sigaranın hamilelikte hiç bir olur yanı yok dedi