slm kızlar gecmısı merak edıyom ama cok işim var fırsat bulabılırsem okyabılırım
ancak ... suanda da sırf merakımdan işimi yarım bıraktım pc actım valla ....
bu arada hepımızın hemen hemen 2 ay ı kaldı .. Allah herseyın hayırlısını versın..
elhhhh o nınnıden bende ıstıyom noyuyyy atakan .. öpüyom hepınızı ...
kızlar aradım drumu sancı tarzı bişey deyince gel nst bağlayalım dedi ama sonra ben günde 3 kere giren garip bi şeyyy yani tam anlamıyla can acıtan bi ağrı değil rahatsızlık hissi deyince ve günde 3 kere girdiğini duyunca bol bol su iç ve dinlen dedi bol su içtikten sonrada geçmezse gel nst bağlıcam dediiii offff ne olduğunu bilememek ne zor şeymiş hayır bi bilsem iyi yada kötü bişey ona göre davranırım neyse bakarım yarına geçmezse giderimmmmm
Hayyy allahım yaaa şu duygusallık denizi içinde hiç gülceğim yoktu heee...
hayırlı adam yazmışsın ya ben onu hıyarlı adam diye okudum çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı bi tip var ya Allah allah dedim ne yazmış bu hıyarlı adam gibi evlatlar 😛iha:
hayırlı adam yazmışsın ya ben onu hıyarlı adam diye okudum çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı bi tip var ya Allah allah dedim ne yazmış bu hıyarlı adam gibi evlatlar 😛iha:
Öyle değil ya... Hiç bunu hayal etmemiştim... İstemez olur muyum ben onu... Ölürüm ben Ona kız... Hepimizinki için öyle hissediyorum... Garip bir duygusallık çöktü üzerimize... Anne olduk galiba :laugh:
Ay deme kız öyle... Benim öyle olacak aynı... Ay ya şimdiden ağlattın beni valla... Ben de hep şeyi düşünüyorum... Sezeryana giderken, beni yatıracaklar ya.. son kez şöyle karnımı seveceğim girmeden ameliyata... Ayy çok fena....
kızlar arkadasımla konustummm 2 gun kalckmıs o hastanedee oglumu goremedım daha ıyı deıl ama kanaması falan durmus dedı ıns ıyı olacak dedıııı içim az da olsa rahatladııı
kızlar arkadasımla konustummm 2 gun kalckmıs o hastanedee oglumu goremedım daha ıyı deıl ama kanaması falan durmus dedı ıns ıyı olacak dedıııı içim az da olsa rahatladııı
taam tamam hadi kızlar kapatalım konuyu.. nası olsa yaşayacaz hepsini, yaşayacaz ve görecez.. her anın ayrı ayrı tadını cıkarmalı sanırım.. oo zaman karnımızda olmayacaklar ama yanımızda olacaklar öpeceğiz koklayacağız sarılacağız..
kızlar aradım drumu sancı tarzı bişey deyince gel nst bağlayalım dedi ama sonra ben günde 3 kere giren garip bi şeyyy yani tam anlamıyla can acıtan bi ağrı değil rahatsızlık hissi deyince ve günde 3 kere girdiğini duyunca bol bol su iç ve dinlen dedi bol su içtikten sonrada geçmezse gel nst bağlıcam dediiii offff ne olduğunu bilememek ne zor şeymiş hayır bi bilsem iyi yada kötü bişey ona göre davranırım neyse bakarım yarına geçmezse giderimmmmm
Yine de bi nst yaptırsaydın en azından için rahatlardı canım. neyse sen doktorunun dediğini bi yap bakalım içini de rahat tut yarına da geçmezse bi baksın doktorun bence