taam tamam hadi kızlar kapatalım konuyu.. nası olsa yaşayacaz hepsini, yaşayacaz ve görecez.. her anın ayrı ayrı tadını cıkarmalı sanırım.. oo zaman karnımızda olmayacaklar ama yanımızda olacaklar öpeceğiz koklayacağız sarılacağız..
ben hamileliğimin başından beri hiç bu son haftalarda olduğum kadar duygusal olmadım
çok hassaslaştım
ne gazetelere bakıyorum ne tv açıyorum
yaşıyacağım her duyguyu çok üst sınırda yaşıyorum bu ara
bide bişeye üzülüp ağlayınca önce üzüldüğüm şeye ağlıyorum
sonra üzülüp bebeğimide üzdüğüm için daha çok üzülüp ağlıyorum
sonuç kızarık şişmiş gözler
geçende de danışman kadın görmüştü beni. geldi karnımı seviyor . diyor benim oğlumda 4 yaşında ama hamileliğimi özledim dedi.
biz de artık bir hamile görünce bakıp iç geçiririz
taam tamam hadi kızlar kapatalım konuyu.. nası olsa yaşayacaz hepsini, yaşayacaz ve görecez.. her anın ayrı ayrı tadını cıkarmalı sanırım.. oo zaman karnımızda olmayacaklar ama yanımızda olacaklar öpeceğiz koklayacağız sarılacağız..
inşallah hayırlı adam gibi adam evlatlar yetiştirebiliriz hepimiz yaa. çünkü zaman gerçekten kötüye gidiyor.. ne çok korumak çok sıkmak iyi ne de tam tersi.. dozu iyi ayarlamak gerek
aynen yaa, ben de cok ağlarım sanırım.. şimdi bile bazen doğum anı fln aklıma gelince ağlıyorum
Hayyy allahım yaaa şu duygusallık denizi içinde hiç gülceğim yoktu heee...
hayırlı adam yazmışsın ya ben onu hıyarlı adam diye okudum çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı bi tip var ya Allah allah dedim ne yazmış bu hıyarlı adam gibi evlatlar 😛iha:
Hayyy allahım yaaa şu duygusallık denizi içinde hiç gülceğim yoktu heee...
hayırlı adam yazmışsın ya ben onu hıyarlı adam diye okudum çok güzel hareketler bunlarda hıyarlı bi tip var ya Allah allah dedim ne yazmış bu hıyarlı adam gibi evlatlar 😛iha: