2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa süper çok ucuza almışız dimi kızz :tasu:
ben de dedim kıza internette şu kadardı diye sakın kaçırmayın alın hemen o zaman dedi ben de alamıyorum şekerim kalmamış çünkü dedim.
Belki de ellerinde zaten yokmuştur fiyatı öyle kalmıştır dedi yok valla aldı kızlar ben karar verene kadar kalmadı dedim 😛iha:

senin aldıkların çin malı
kakladın gene bize ha

geri yolla o zaman lovfunum tısss ım begenir ona viririm

bak basar giderim haa

😛iha:😛iha:😛iha:

Off kızlar yaa ben bu hastane konusunda kafayı yicem. Memoriale karar verdim ama ordada bebek paketi fiyatlara dahil değilmiş. Bebek paketinin indirimli halide 650 TL. Bu bebek paketinide sigorta karşılamıyor paketin içinde pediatri doktorunun doğuma girmesi bebeğin ilk kontrolleri ve işitme testi var ama 4 gün sonra alınan topuk kanı testi yok onun için ayrıca para bide yenidoğan sarılığı falan olursa eksta fotosel parası minimum 1.000 TL yi bulur yani. Bide benim doktor misafir hekim sigortam parasını karşılıyor ama hastanenin limiti kadar eğer doktor daha fazla isterse üstünü ben vericem. Hastanenin limiti kdv dahil 1.850 TL miş eğer benim doktor daha fazlasını isterse oda benden çıkacak. Üstelik doktor parasını önce ben peşin vericem faturasını sigorta şirketine vericem onlar bana ödeme yapıcak. Doktorumun misafir hekim olmadığı hastanede doğum yaparsamda lokasyon çok uzak hiç bir yakınım hastaneye gelemez 🙁 ne yapıcam bilemedim