benimkide açtırmıyor konuyu hiç sinir oluyorum. Bana herseferinde senin görevin kızımızı büyütmek diyor daha doğum görevim başlamamış. Bu gidişimde açar inşallah bu sefer eşimi tembihledim sen ısrarla açtır konuyu diye e zaten32. haftamı doldurmuş olucam artık bu seferde doğum konusunu kaparsa dicem doğum anındamı konuşcaz diye
aman valla ezelınde tadını kacırmaya baslıyorlar bı dızı tuttugu zaman hep böle yapıyorlr bır hafta var 1 hafta yok🙁 kızdırıyorlar benı dun aksam cok sıkıldım ızleyecek bişi yok
Ya kızlar kızmayın bu sefer yayınlamamalarının sebebi maliyet yada raiing değil senarist beyin kanaması geçirmiş ekipte tehlikeyi atlatana kadar çalışmama kararı almış
benimkide açtırmıyor konuyu hiç sinir oluyorum. Bana herseferinde senin görevin kızımızı büyütmek diyor daha doğum görevim başlamamış. Bu gidişimde açar inşallah bu sefer eşimi tembihledim sen ısrarla açtır konuyu diye e zaten32. haftamı doldurmuş olucam artık bu seferde doğum konusunu kaparsa dicem doğum anındamı konuşcaz diye
ay mok gibiydi.. filmin tam adı: Ada-Zombilerin düğünü bir tek tanıdık adam oynamıyodu komedi zaten böle bir grup genç çekmiş gibi fln bir filmdi valla bazi yerleri güldürüyodu evet ama genel olarak iğrençti