Off ya öyle 2 -3 saatlik sancı neyse de ya daha uzun sürerse açılma 12 saat falan işte onun bi garantisi yok
Benim canım da çok tatlı değildir ama sanırım ben valizimi hazırlayıp randevumu alıp kesilip biçilip gelecem en sağlamı o gibi
valla ben de yavas yavas hiçbişiye hazır hissetmediğimi anlıyor gibiyim.. normal doğum diye yırtınıyordum ama şimdi ona da yırtınmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum
yok yok benmkıde aynı allh benztmesın🙂 içmedigi zamanda bı garip bakıyor dunde söledımmm bide öksuruk krızı falan tutuyor sankı bana cıger hapı ıcıyor ay ılacım bıttıde ondan oksurugum tuttu demıyormu cıldıryrm
haahah... yok zaten pazar günü onda da bi suratlar fln.. demek psikoloji haplarını unuttuğundanmış.. benim koca da bana acıklama yapıyo hemen içten içe kızmayayım diye annemi,n hap saatleri değişmiş de ondan dağılmış banane be benim psikoloji hapım mı var, ben ne yapayım onu mu çekecem keyfini mi bekleyecem.. valla yazın giyer askılılarımı otururum evimde bebeğimle istemeyen gelmez
bugün herkes kabus görmüş. bende bir evdeyim camdan bakıyorum. savaş çıkmış herkes ortalarda koşuyor. biri benim camıma kocaman kaya parçası atıyor ben son anda kenara çekiliyorum.
diyorum ya bana gelseydi karnıma gelseydi 🙂
sabaha kadar döndüm durdum
valla ben de yavas yavas hiçbişiye hazır hissetmediğimi anlıyor gibiyim.. normal doğum diye yırtınıyordum ama şimdi ona da yırtınmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum
Off ya öyle 2 -3 saatlik sancı neyse de ya daha uzun sürerse açılma 12 saat falan işte onun bi garantisi yok
Benim canım da çok tatlı değildir ama sanırım ben valizimi hazırlayıp randevumu alıp kesilip biçilip gelecem en sağlamı o gibi