bugün herkes kabus görmüş. bende bir evdeyim camdan bakıyorum. savaş çıkmış herkes ortalarda koşuyor. biri benim camıma kocaman kaya parçası atıyor ben son anda kenara çekiliyorum. diyorum ya bana gelseydi karnıma gelseydi 🙂 sabaha kadar döndüm durdum
haahah... yok zaten pazar günü onda da bi suratlar fln.. demek psikoloji haplarını unuttuğundanmış.. benim koca da bana acıklama yapıyo hemen içten içe kızmayayım diye annemi,n hap saatleri değişmiş de ondan dağılmış banane be benim psikoloji hapım mı var, ben ne yapayım onu mu çekecem keyfini mi bekleyecem.. valla yazın giyer askılılarımı otururum evimde bebeğimle istemeyen gelmez
inat ettim kocama aldırtacağım o browniyi. Bari onu alsın da bende kızıma diyeyim ileride, sana hamileyken çok canım istemişti de babanda bana kek almıştı diye :laugh: ama bu gidişle çok beklerim
benimki gelenekçi bir doktor değil moderenlerden. Bana inatla domuz gribi aşısı da yaptırtmamıştı. Bilmiyorum artık doğumla ilgili önümüzdeki ay konuşacağız demişti bakalım o zaman ne diycek. önemli olan kendini neye hazır hissettiğin dedi şimdilik.
Ben kendimi hiçbirine hazır hissetmediğimi anladım ama zaman yaklaştıkça 😛iha:
Benimki gelenekçi bir doktor değil moderenlerden. Bana inatla domuz gribi aşısı da yaptırtmamıştı. Bilmiyorum artık doğumla ilgili önümüzdeki ay konuşacağız demişti bakalım o zaman ne diycek. Önemli olan kendini neye hazır hissettiğin dedi şimdilik.
Ben kendimi hiçbirine hazır hissetmediğimi anladım ama zaman yaklaştıkça 😛iha:
valla ben de yavas yavas hiçbişiye hazır hissetmediğimi anlıyor gibiyim.. normal doğum diye yırtınıyordum ama şimdi ona da yırtınmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum