kıyamam sana ya.Bu kocalara güçlü kadın gibi görünmicen,kırılgan görüncen süreklı anca ozamn aciz sanıp dedıklerını yapıyolar.fazla mınnet etmıyosan kocana nasılsa kendı alır dıye düşünüyodur.
aynen öyle .bir de diyor sen almadın mı??
dedim ben bulsam alacağım herhalde.alıştı her işimi kendim yapmama bir şey isteyince dediğin gibi nasılsa kendi bulur diyor.
neyse işlerime geri döneyim bari. aklıma geldi gene sinirlendim kaşınmakaşınma
kız ne nispeti gece öldüm öldüm dirildim.uyuyamadım ağrıdan bıde uzerıne kabus.Sabah başımı kaldıramadım valla.Benim durumumdan nispetlik bi malzeme çıkmaz😛iha:
ben ona o kadar dedim ver adresini kargo yapim sabah elinde olur diye yok o yine kocasından medet umdu garibimmm
ya ben oğlumda doğum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dr. Hep üstten bakmıştı sadece sancılanıp hastaneye gidene kadar orda da ilk muayenede baktılar 4 cm açılma var doğumö yaklaşmış yatış işlemlerini yapalım diye sonra birdaha baktılar çünkü bende ne sancı var ne bişey 1cm daha açılmış bidaha o çatala çıktığımda doğum yaptım o kadar
yok yaa eniştem ameliyat oluyo bugun onu ziyarete gidecez.. dün geleceklerdi arkadaşım gelcek dedim, kurtardım bugün böyle kurtardım yarın benim koca cagıralım diye tutturur yine, bakalım naapcam..
haahah... yok zaten pazar günü onda da bi suratlar fln.. demek psikoloji haplarını unuttuğundanmış.. benim koca da bana acıklama yapıyo hemen içten içe kızmayayım diye annemi,n hap saatleri değişmiş de ondan dağılmış banane be benim psikoloji hapım mı var, ben ne yapayım onu mu çekecem keyfini mi bekleyecem.. valla yazın giyer askılılarımı otururum evimde bebeğimle istemeyen gelmez
bugün herkes kabus görmüş. bende bir evdeyim camdan bakıyorum. savaş çıkmış herkes ortalarda koşuyor. biri benim camıma kocaman kaya parçası atıyor ben son anda kenara çekiliyorum.
diyorum ya bana gelseydi karnıma gelseydi 🙂
sabaha kadar döndüm durdum
Ya benim doktor geç çatı muayenesini falan hikaye onlar dedi ben bakalım normal doğum için önce çatı muayenesi falan yapılıp ona göre karar verilmiyormu diye sorduğumda
ya ben oğlumda doğum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dr. hep üstten bakmıştı sadece sancılanıp hastaneye gidene kadar orda da ilk muayenede baktılar 4 cm açılma var doğumö yaklaşmış yatış işlemlerini yapalım diye sonra birdaha baktılar çünkü bende ne sancı var ne bişey 1cm daha açılmış bidaha o çatala çıktığımda doğum yaptım o kadar
benimde tedavi aşamısnda hep alttan oldu kontrollerim bazen haftada 2 kez
bazen ayda 3 kez
4 ay boyunca sürekli alttan muayne oldum Zaten artık çekinme falan kalmadı
temiz gideyim diye ayarlamaya çalışıyorum