özge aynen banada çok uzak gelirdi şimdi çatı muayenesi, nst zamanı
hepsi yaklaştı
aslında ilk alttan muayene ne zaman olacak onu merak ediyorum asıl
yani artı bi sorun çıkmadığı sürece
ona göre ağdaya gidecem
ay o tiplerden şirkette bir tane var aramızda 2,5 hafta var sadece kız o kdr o kdr zayıf ve o kdr minik bir karnı varki valla fotosunu ceksem caktırmadan ağzının acık kalır yani.uyuz oluyorum cok fena :n028:
bana koca demeeee akşam az daha 3. sayfa haberlerine çıkacaktık. aramış eve gelirken diyor ki aa yere de intence düşmüş . bende sevindim aldı diye eve geldi eline bakıyorum boş. dedim ee nerde ,diyor bakmadım ki. tepem attı zaten.dedim kaç gündür sayıklıyorum insan almaz mı?? nerden bulayım diyor. valla az daha ağlayacaktım bir kek için :laugh::laugh: sabahta marketteki adama kızdım. dedim koskoca yakacık ta bir keki bulamadım. adam da demiştir deli mi ne
kıyamam sana ya.Bu kocalara güçlü kadın gibi görünmicen,kırılgan görüncen süreklı anca ozamn aciz sanıp dedıklerını yapıyolar.fazla mınnet etmıyosan kocana nasılsa kendı alır dıye düşünüyodur.
özge aynen banada çok uzak gelirdi şimdi çatı muayenesi, nst zamanı hepsi yaklaştı aslında ilk alttan muayene ne zaman olacak onu merak ediyorum asıl yani artı bi sorun çıkmadığı sürece ona göre ağdaya gidecem
ya ben oğlumda doğum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dr. hep üstten bakmıştı sadece sancılanıp hastaneye gidene kadar orda da ilk muayenede baktılar 4 cm açılma var doğumö yaklaşmış yatış işlemlerini yapalım diye sonra birdaha baktılar çünkü bende ne sancı var ne bişey 1cm daha açılmış bidaha o çatala çıktığımda doğum yaptım o kadar
bana koca demeeee akşam az daha 3. sayfa haberlerine çıkacaktık. aramış eve gelirken diyor ki aa yere de intence düşmüş . bende sevindim aldı diye
eve geldi eline bakıyorum boş. dedim ee nerde ,diyor bakmadım ki. tepem attı zaten.dedim kaç gündür sayıklıyorum insan almaz mı?? nerden bulayım diyor.
valla az daha ağlayacaktım bir kek için :laugh::laugh:
sabahta marketteki adama kızdım. dedim koskoca yakacık ta bir keki bulamadım. adam da demiştir deli mi ne
kız malum şahsın biri kavga fotolarımızı çekıyodu mahkemede delil olsun dıye.Tam komedi gibi ya valla.Ama ruyada hiç komık durmuyo.Yoluyodum çünkü hepsini😛iha:
yok yaa eniştem ameliyat oluyo bugun onu ziyarete gidecez.. dün geleceklerdi arkadaşım gelcek dedim, kurtardım bugün böyle kurtardım yarın benim koca cagıralım diye tutturur yine, bakalım naapcam..
özge aynen banada çok uzak gelirdi şimdi çatı muayenesi, nst zamanı hepsi yaklaştı aslında ilk alttan muayene ne zaman olacak onu merak ediyorum asıl yani artı bi sorun çıkmadığı sürece ona göre ağdaya gidecem
bana koca demeeee akşam az daha 3. sayfa haberlerine çıkacaktık. aramış eve gelirken diyor ki aa yere de intence düşmüş . bende sevindim aldı diye eve geldi eline bakıyorum boş. dedim ee nerde ,diyor bakmadım ki. tepem attı zaten.dedim kaç gündür sayıklıyorum insan almaz mı?? nerden bulayım diyor. valla az daha ağlayacaktım bir kek için :laugh::laugh: sabahta marketteki adama kızdım. dedim koskoca yakacık ta bir keki bulamadım. adam da demiştir deli mi ne
ben ona o kadar dedim ver adresini kargo yapim sabah elinde olur diye yok o yine kocasından medet umdu garibimmm
ya ben oğlumda doğum anına kadar hiç alttan muayene olmadım dr. hep üstten bakmıştı sadece sancılanıp hastaneye gidene kadar orda da ilk muayenede baktılar 4 cm açılma var doğumö yaklaşmış yatış işlemlerini yapalım diye sonra birdaha baktılar çünkü bende ne sancı var ne bişey 1cm daha açılmış bidaha o çatala çıktığımda doğum yaptım o kadar