Evet ya... Elim karnımın üzerindeydi, önce öyle bir itti ki hissettim bana dokunduğunu resmen... Tabi refleksle çığlık attım ne oluyoo diyo, korktum resmen ama sonra çok hoşlandım tabi... Sonra baktım karnıma şöyle bi dalgalanıyo falan, bi ara pıtptı itti falan.. Hem korkunç, hem heyecanlıydı... Benim oğlum tembel biraz.. Öyle çok hareketini hissetmiyorum ben.. O yüzden benim için ilginç bir deneyimdi...
bence o bebekte erken doğumdan başka bir sorun var. çünkü 2,5 kg az değil. benim kocam 2,2 doğmuş, hem de tatilde, annesi inkumundaymış bartına zor yetiştirmişler. o zamanlar bartın köy gibi biryermiş küvez felan da yokmuş. altını değiştirmek için bile kimse tutamıyormuş korkusundan, kaynanam çok anlatır ağlaya ağlaya emzirirdim diye...
hee oldu destek olurum deseydin.. te allamm ya. ben de g.m yardımcıma ilk 1 aydan sonra arada bir uğrarım demiştim de, bi ağız aramak için.. yok yok sen yat hele ilk 40 gün hep yat, millet işini yapsın dedi. :laugh:
Yaa patron milleti işte, işi aksamasın diye bakıyor, onlara kalsa işyerine beşik alalım, bebek işyerinde büyüsün, çaycı altını falan değiştirir dicekler.
Geçen sene Cumartesileri yarım gün çalışıyorduk, yazlığı temizlemeye gitmek için yarım gün izin istedim, sen gitme kadın tutup gönderelim dedi.
Eşim de sonra hep dalga geçti, tatile gideceğimiz zaman istermisin sen gitme kadın tutup gönderelim desin dedi
Yaa patron milleti işte, işi aksamasın diye bakıyor, onlara kalsa işyerine beşik alalım, bebek işyerinde büyüsün, çaycı altını falan değiştirir dicekler.
Geçen sene Cumartesileri yarım gün çalışıyorduk, yazlığı temizlemeye gitmek için yarım gün izin istedim, sen gitme kadın tutup gönderelim dedi. Eşim de sonra hep dalga geçti, tatile gideceğimiz zaman istermisin sen gitme kadın tutup gönderelim desin dedi
Öyle dedi doktorum, sanırım öylr yapacağız ama benim oğlan biraz da erken doğacak sanırım... Yani 37. haftayı beklersek izne çıkıp hemen doğurursun, 1 hafta dinlen bari dedi..