2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben daha hiç bakamadım siteye ne var ne yok diye daha diğerini yeni çözmüştüm yahuu doğurana kadar anca çözerim vaktim de yokki kurcalayayım..
ya bu arada bgn kaynadı hersey.bahsettiğim oda takımını aldık ctsi günü kızlar 600e aldık gitmeden aradık allahtan vardı parçaların tamamı sorun cıkmadı yükledik arabaya getirdik daha kurmadık ama inşallah sorunsuz cıkar sorun cıkarsa getirirsiniz hallederiz dediler.ayrıca da ctsi günü seker testimi yaptırdım normal cıktı rahatladım valla.doktor biraz dikkat et kg.na dedi.yürü bol bol dedi.bebekim de 1 kg olmuş 🙂ay tickerlar da yok burda 🙁 varmı yapılabiliyormu burda da acaba?yaparsanız ben de sizden yardım alırım artık nasıl yapıldığına dair.
bir de kendime elbise aldım pazar günü pazardan 🙂)bol extra large aldım🙂) yazlık elbise biri tam spor..20şer liraya aldım valla..bir de gene pazardan yatak odam ve oturma odam için çakma sticker aldım duvara yapıştırdım çok da şık durdu.bilseydim o kadar para vermezdim heee

Canım hayırlı uğurlu olsun odanız 🙂 ayrıca şekerin içinde ekstra sevindim şkerli bir olarak 🙂

ay fiyat süpermiş bizde aldım ama odayı 1600 a
sonuçlara sevindim canım