selenn Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #27.221 benimde işe başlamam gerek normalde.dün gittim 1 gün çalıştım hemen yıllık iznimi aldım
A archimim Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #27.222 sevra' Alıntı: slm kızlar işe başladım bugün aman ne zor oluyomuş böyle hoş kendimi bildim bileli çalışmayı sevmem ama şimdi daha bi başka allah hepimize kolaylık versin kızımı özlediiimmmmm 🙁 Genişletmek için tıkla ... evet işe başlamak ilk zamanlar çok zor oldu ama alışıcaz yavaş yavaş. herşey onların iyiliği için ne yapalım
sevra' Alıntı: slm kızlar işe başladım bugün aman ne zor oluyomuş böyle hoş kendimi bildim bileli çalışmayı sevmem ama şimdi daha bi başka allah hepimize kolaylık versin kızımı özlediiimmmmm 🙁 Genişletmek için tıkla ... evet işe başlamak ilk zamanlar çok zor oldu ama alışıcaz yavaş yavaş. herşey onların iyiliği için ne yapalım
A archimim Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #27.224 celinee' Alıntı: huuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... ne var yewwwrummm yavrun napıyooo.uyudu mu
celinee' Alıntı: huuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... ne var yewwwrummm yavrun napıyooo.uyudu mu
celinee Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #27.225 archimim' Alıntı: ne var yewwwrummm yavrun napıyooo.uyudu mu Genişletmek için tıkla ... Yavrum hala uyumadı...:tasu:
archimim' Alıntı: ne var yewwwrummm yavrun napıyooo.uyudu mu Genişletmek için tıkla ... Yavrum hala uyumadı...:tasu:
ozbek83 Yeni Üye Üye 12 Ekim 2010 #27.227 bebişler doğdu analar göçük altında kaldı Son düzenleme: 12 Ekim 2010
E elisa82 Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #27.230 ben bu avizeden almak istiyorum. fiyatı nekadar? ve nasıl alabilirim?