2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorma balım onun mu canı yanıyo benım mı anlamıyorum sımdı alttan uzun bı prıt yaptı yıne uyku moduna gectı ınsallah bıraz uyur uykusuzlukta huzursuz edıyo yvarumu

aramızda 4 gün var bakalım ilk kim pırtlatacak bana sen gibi geliyor 🙂

hadi hayırlısı herkes saglıkla aldı minişlerini darısı bizim başımıza balkavanozu

aramızda 4 gün var bakalım ilk kim pırtlatacak bana sen gibi geliyor 🙂

hadi hayırlısı herkes saglıkla aldı minişlerini darısı bizim başımıza balkavanozu

sen normal doğumu bekliyosun dimi özbek valla ben önümüzdeki haftada gelmezse sezeryan olmayı düşünüyorum temmuza kadar sarkıtmakta istemiyorum hem o zamana kalırsa çok irileşicek bebek açıkçası o zamanda normal doğum pek yemiyoo

valla balkavanozu acıkcası ben sezeryandan tırsıyorum normali beklicem gerçi yarın catı muanesi var yarında hersey degişebilir,

ama kendimi zorlada olsa sezeryan lafına alıştırmaya calışıyorum son anada hersey değişebilir
ama alışamıyorum nolak benim bu halim bilmiyorum 🙂

bende çok korkuyorum sezeryandan ama burdada çoğu kişi sezeryan oldu baksana bu bana moral oldu çok kilolu olursa doktor zorlar demişti benim halamda kadın doğumcu o da dedi 3500 ü geçerse zor olur diye bakalım hakkımızda hayırlısı

canım bence biraz daha sabret ultrason ölçülerinden genelde 200 300 gr düşük çıkıyor

tamam sunada bir sorun yaşanılmıyor ama daha sonra hafif üşütmede bile dikiş yerlerin acıyormuş

atabi herseyden önce ikimiz içinde hayırlısı ne ise o oldun ama normal taraftarıyım şu anlık